Waarom copywriting werkt voor jou

Teksten die in lijn liggen met jouw organisatiedoelen, ambities en die de juiste boodschap overbrengen? Piece of cake voor een copywriter. Met goed geschreven teksten kan jij jouw doelgroep aanzetten tot actie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het doen van een aankoop, contact opnemen of een onderdeel downloaden.

Door in de huid te kruipen van je doelgroep kan je heel precies sturen met je teksten. Een copywriter zorgt ervoor dat hij de taal van jouw doelgroep spreekt, leeft en ze echt kan overtuigen en aanzetten tot actie. Conversies stijgen, alleen al door het inzetten van de juiste woorden in de juiste volgorde.

Verwar copywriting niet met copyright ©, dit is iets totaal anders. Copywriting is echt gericht op het schrijven van een copy (tekst).

Karen van Dael content marketeer

Karen van Dael
Content Marketeer

Onze werkwijze, wat maakt ons uniek?

Wij werken met verschillende specialisten, wat maakt dat iedere specialist ontzettend goed is in zijn werk. We zorgen er altijd voor dat alles wat we doen in lijn ligt met de behoeften van jou bedrijf. Samen zetten we het beste product neer. Bekijk hieronder welke stappen onze copywriter doorloopt om jou te voorzien van een onderscheidende copy.

Inventarisatie

We beginnen altijd met een inventarisatiegesprek, we willen namelijk weten wat jouw doelen en ambities zijn. Wanneer de doelen vastgesteld zijn kijken we naar je huidige situatie van je teksten of wensen.

Doelgroep analyse

Om een tekst te kunnen schrijven die jouw doelgroep overtuigd, moeten we de doelgroep leren kennen. Door een kort en bondig onderzoek kunnen we de doelgroep duidelijk in kaart brengen. Van daaruit kunnen we doelgroepgerichte teksten schrijven.

Redigeren of schrijven

Afhankelijk van of je al over teksten beschikt of nieuwe teksten nodig hebt, zullen wij jouw teksten redigeren of creëren aansluitend op jouw doelgroep. Wij ontwikkelen een creatieve, overtuigende en unieke tekst.

Checken en corrigeren

Copywriters kunnen toveren met woorden. Het is een creatief proces dat gericht is om jouw doelgroep te overtuigen. Foutloze teksten is een onbekend begrip voor een copywriter. Daarom hebben wij een steengoede corrector die de gecreëerde copy checkt zodat iedere tekst zijn creativiteit behoud maar wel foutloos wordt opgeleverd.

Revisie

Wij denken graag met de klant mee en zien het belang in van een goede samenwerking. Daarom zijn al onze teksten voorzien van één revisieronde waarbij jij als klant je feedback op de geschreven copy mag geven die onze copywriter verwerkt. Hierdoor ontstaat het best mogelijke product.

Karen van Dael content marketeer

Let's hear it from them.

Stefan Jongenburger
Eureka Examens

Marketing is meer dan zichtbaarheid en vindbaarheid. Yeps heeft Eureka door haar planmatige en praktische aanpak weten te ontwikkelen tot het merk dat we nu zijn. En op dat merk zijn we trots!

Richard Huurman
Cbt

Yeps heeft voor ons een strategisch marketingplan ontwikkeld en op basis van een jaarplanning promoten zij onze nieuwe producten/diensten. Het afgelopen jaar heeft Yeps twee nieuwe websites voor ons ontwikkeld, de algemene website en één speciaal voor werkplekleren. Yeps is een flexibele partner in de uitvoer en houdt zicht op de lange termijn. Daarbij zijn ze schrikbarend grappig.

Robert Kraaijenzang
Prodeta

Yeps heeft goede SEO-vriendelijke websiteteksten geschreven en wist de gewenste tone-of-voice door te voeren, zodat de website echt onze identiteit weergeeft.

Laurens gruwel
Qolor

Ik heb de samenwerking met Yeps als erg prettig ervaren. De samenwerking was laagdrempelig en verliep vlot. Het voelde als zakendoen op een vriendschappelijke basis. Tot slot zou ik Yeps omschrijven als een gedreven, professionele club met jonge mensen die weten wat ze willen.

Janet Schakelaar
Consis Academie

Ik zou Yeps absoluut aanraden aan anderen. Yeps is deskundig en zeer servicegericht, daarom zijn zij voor Consis Academie een hele fijne partij om mee samen te werken.

Zij daagden ons al uit.