Aanzetten tot actie

Een goed ontwerp brengt in één oogopslag jouw boodschap over. Die boodschap is dan ook het uitgangspunt voor al onze design- en developmentopdrachten zoals het ontwerp van een huisstijl, de ontwikkeling van promotiemateriaal en webdesign. We gaan altijd doordacht en gericht te werk. Wij vertalen doelstellingen naar strakke ontwerpen die jouw doelgroep aanzet tot actie. Ga voor een verpletterende indruk. Let’s create brands.

Wat houdt design in?

In lijn met de huisstijl van jouw organisatie

Strategisch uitgedacht

Vertaling van jouw merk

Rekening houdend met Google-richtlijnen, gebruiks- en mobielvriendelijkheid

Let’s create brands.

Laat ons contact opnemen.

Let's hear it from them.

Stefan Jongenburger, Eureka Examens

Marketing is meer dan zichtbaarheid en vindbaarheid. Yeps heeft Eureka door haar planmatige en praktische aanpak weten te ontwikkelen tot het merk dat we nu zijn. En op dat merk zijn we trots!"

Richard Huurman, Cbt

Yeps heeft voor ons een strategisch marketingplan ontwikkeld en op basis van een jaarplanning promoten zij onze nieuwe producten/diensten. Het afgelopen jaar heeft Yeps twee nieuwe websites voor ons ontwikkeld, de algemene website en één speciaal voor werkplekleren. Yeps is een flexibele partner in de uitvoer en houdt zicht op de lange termijn. Daarbij zijn ze schrikbarend grappig."

Robert Kraaijenzang, Prodeta

Yeps heeft goede SEO-vriendelijke websiteteksten geschreven en wist de gewenste tone-of-voice door te voeren, zodat de website echt onze identiteit weergeeft."

Zij daagden ons al uit.