Onderzoek en advies

Een merk dat continu groeit en waar de doelgroep niet omheen kan! Met marketing kan je dromen waarmaken, maar alles begint bij gedegen marketingonderzoek. Wil jij jouw naamsbekendheid vergroten, meer klanten binnenhalen of de klanttevredenheid vergroten? Samen kijken we naar jouw ambitie en organisatiedoelen, waarna Yeps de markt en jouw doelgroep nauwkeurig in kaart brengt. Samen creëren we een strategie die van jouw ambitie een succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan? Let’s create brands.

Wat levert een marketingstrategie op?

Focus bepalen en behouden

Alle neuzen dezelfde kant op

Waardevolle kennis over je doelgroep en de markt

Meetbare resultaten

Let’s create brands.

Laat ons contact opnemen.

Let's hear it from them.

Stefan Jongenburger, Eureka Examens

Marketing is meer dan zichtbaarheid en vindbaarheid. Yeps heeft Eureka door haar planmatige en praktische aanpak weten te ontwikkelen tot het merk dat we nu zijn. En op dat merk zijn we trots!"

Richard Huurman, Cbt

Yeps heeft voor ons een strategisch marketingplan ontwikkeld en op basis van een jaarplanning promoten zij onze nieuwe producten/diensten. Het afgelopen jaar heeft Yeps twee nieuwe websites voor ons ontwikkeld, de algemene website en één speciaal voor werkplekleren. Yeps is een flexibele partner in de uitvoer en houdt zicht op de lange termijn. Daarbij zijn ze schrikbarend grappig."

Robert Kraaijenzang, Prodeta

Yeps heeft goede SEO-vriendelijke websiteteksten geschreven en wist de gewenste tone-of-voice door te voeren, zodat de website echt onze identiteit weergeeft."

Zij daagden ons al uit.