Altijd online zichtbaar

Om vooruit te komen moet je stappen zetten. Het nemen van de juiste stappen is echter lastig als je niet precies weet waar je moet beginnen. Jij kent als geen ander jouw producten, klanten en de markt waarin jij actief bent. Met die kennis en onze expertise vergroten we samen jouw online zichtbaarheid. Durf jij de uitdaging aan? Let’s create brands.

Wat houdt online marketing in?

Meetbare resultaten

Strategisch uitgedacht

Expertise

Langdurig en effectief

Let’s create brands.

Laat ons contact opnemen.

Let's hear it from them.

Stefan Jongenburger, Eureka Examens

Marketing is meer dan zichtbaarheid en vindbaarheid. Yeps heeft Eureka door haar planmatige en praktische aanpak weten te ontwikkelen tot het merk dat we nu zijn. En op dat merk zijn we trots!"

Richard Huurman, Cbt

Yeps heeft voor ons een strategisch marketingplan ontwikkeld en op basis van een jaarplanning promoten zij onze nieuwe producten/diensten. Het afgelopen jaar heeft Yeps twee nieuwe websites voor ons ontwikkeld, de algemene website en één speciaal voor werkplekleren. Yeps is een flexibele partner in de uitvoer en houdt zicht op de lange termijn. Daarbij zijn ze schrikbarend grappig."

Laurens Gruwel, Qolor

Ik heb de samenwerking met Yeps als erg prettig ervaren. De samenwerking was laagdrempelig en verliep vlot. Het voelde als zakendoen op een vriendschappelijke basis. Tot slot zou ik Yeps omschrijven als een gedreven, professionele club met jonge mensen die weten wat ze willen.”

Robert Kraaijenzang, Prodeta

Yeps heeft goede SEO-vriendelijke websiteteksten geschreven en wist de gewenste tone-of-voice door te voeren, zodat de website echt onze identiteit weergeeft."

Zij daagden ons al uit.