Waarom SEO werkt voor jou

Een website is het visitekaartje van je organisatie. Relevante informatie, lopende acties en contactgegevens moeten voor jouw doelgroep snel en gemakkelijk te vinden zijn. Met SEO word je op het juiste moment door de juiste doelgroep gevonden. Deze bezoekers zijn altijd geïnteresseerd in jouw product of dienst. Dit vergt een uitvoerig onderzoek waarin wij de potentie onderzoeken en kijken welke SEO-strategie het best past bij jouw bedrijf. Met het implementeren van SEO verbeter je niet alleen de vindbaarheid van je website in Google, maar ook de totale gebruikerservaring. Tegenwoordig gaan zoekmachine optimalisatie en de optimalisatie van de gebruikerservaring namelijk hand in hand.

Fabiaan-online-marketeer

Fabiaan Kadir
Online Marketeer

Onze werkwijze, wat maakt ons uniek?

Wij werken met verschillende specialisten, wat maakt dat iedere specialist ontzettend goed is in zijn werk. Wij zorgen er altijd voor dat alles wat we doen in lijn ligt met de behoeften van jou en je bedrijf. Samen zetten we het beste product neer. Bekijk hieronder welke stappen we doorlopen om jouw SEO optimaal neer te zetten:

Inventarisatie

We beginnen altijd met een 0-meting en inventarisatiegesprek, we willen namelijk weten wat jouw doelen en ambities zijn. Wanneer de doelen vastgesteld zijn kijken we naar de huidige situatie en vindbaarheid van jouw website. Dit doen we aan de hand van onze SEO check.

Zoekwoordenonderzoek

Door middel van zoekwoordenonderzoeken achterhalen we welke woorden en combinaties jouw doelgroep gebruikt om te zoeken naar een product, dienst of informatie.

SEO on-page

Jouw website krijgt een technische boost! We optimaliseren de gebruiksvriendelijkheid en stellen je website in volgens de laatste updates van Google. Met de resultaten uit de zoekwoordenonderzoeken verbeteren we de content op jouw website. SEO teksten zijn essentieel voor een hogere pageranking! Uiteraard houden wij altijd rekening met jouw tone-of-voice.

Linkstructuur optimaliseren

Hoe meer relevante links naar jouw website verwijzen, hoe beter jouw positie in Google wordt. Wij verbeteren jouw interne linkstructuur en zorgen dat relevante links naar jouw website verwijzen.

Fabiaan-online-marketeer

Let's hear it from them.

Stefan Jongenburger
Eureka Examens

Marketing is meer dan zichtbaarheid en vindbaarheid. Yeps heeft Eureka door haar planmatige en praktische aanpak weten te ontwikkelen tot het merk dat we nu zijn. En op dat merk zijn we trots!

Richard Huurman
Cbt

Yeps heeft voor ons een strategisch marketingplan ontwikkeld en op basis van een jaarplanning promoten zij onze nieuwe producten/diensten. Het afgelopen jaar heeft Yeps twee nieuwe websites voor ons ontwikkeld, de algemene website en één speciaal voor werkplekleren. Yeps is een flexibele partner in de uitvoer en houdt zicht op de lange termijn. Daarbij zijn ze schrikbarend grappig.

Robert Kraaijenzang
Prodeta

Yeps heeft goede SEO-vriendelijke websiteteksten geschreven en wist de gewenste tone-of-voice door te voeren, zodat de website echt onze identiteit weergeeft.

Laurens gruwel
Qolor

Ik heb de samenwerking met Yeps als erg prettig ervaren. De samenwerking was laagdrempelig en verliep vlot. Het voelde als zakendoen op een vriendschappelijke basis. Tot slot zou ik Yeps omschrijven als een gedreven, professionele club met jonge mensen die weten wat ze willen.

Janet Schakelaar
Consis Academie

Ik zou Yeps absoluut aanraden aan anderen. Yeps is deskundig en zeer servicegericht, daarom zijn zij voor Consis Academie een hele fijne partij om mee samen te werken.

Zij daagden ons al uit.