Vindbaarheid in Google testen?

Ontvang aanbevelingen in jouw gepersonaliseerde rapport.

Onze gratis online vindbaarheidscheck t.w.v. €200,- geeft je in een oogopslag inzicht in hoe online zichtbaar jij op dit moment bent, waar je kansen liggen op online gebied en nog belangrijker; hoe je deze kan behalen!

Ja je leest het juist, we kijken ook naar je concurrent! In een gepersonaliseerd rapport opgedeeld in SEO, website en concurrentie ontvang je onze aanbevelingen met tips die je zelf gemakkelijk kunt doorvoeren! Het enige wat jij hoeft te doen is je website invullen en aan te geven waar je op gevonden wil worden.

Concurrenten

Ontdek waar jouw website scoort in vergelijking met concurrenten en hoe je hen drie stappen voor kan zijn!

SEO (zoekmachineoptimalisatie)

Ontdek of jouw website voldoet aan de best practices voor zoeken in Google en op welke zoekwoorden je in kan zetten.

Snelheid

Bekijk hoe snel de inhoud van jouw website wordt geladen voor jouw bezoekers en waar je dingen kunt versnellen.

Conversie

Krijg inzicht in hoe je jouw website zo optimaal mogelijk in kan richten om bezoekers om te zetten in leads.

Stap 1 van 2

  • Analyseer mijn website!

Deze bedrijven worden al beter gevonden.

Waar we je in kunnen ondersteunen.

Vindbaarheid, verleiden en uiteindelijk conversie, de belangrijkste pijlers van jouw online performance. We zijn gespecialiseerd in het aanspreken van doelgroepen en het omzetten van klikken naar klanten. Met onze frisse kijk op online marketing lossen we al jouw uitdagingen op. Als echte vakidioten weten we namelijk precies hoe online marketing werkt.

Benieuwd wat je in het rapport leest?
1. Technische verbeterpunten die de vindbaarheid in zoekmachines schaden. In een overzicht vind je de belangrijkste fouten op de website.

2. Passende content is cruciaal om organisch te groeien. In het rapport lees je terug hoe je de content kan optimaliseren en waar er aanvulling nodig is.

3. Het vergroten van de vindbaarheid heeft in het gros van de gevallen het doel om meer leads of verkopen te realiseren, daarom geven wij ook advies hoe je uit jouw website meer conversies kan halen.