• SEA

  Snel en effectief het gewenste resultaat

  Sta direct aan de top en wordt het eerste wat je doelgroep te zien krijgt wanneer ze zoeken naar jouw product of dienstverlening. Voeg SEA toe aan je marketingstrategie voor onmiddellijke zichtbaarheid en snelle resultaten. Door gericht op jouw doelgroep te adverteren, maak je een efficiënte investering die leidt tot meer conversies, zoals offerteaanvragen en ingevulde contactformulieren. Dit zijn allemaal waardevolle leads die de salesafdeling van jouw organisatie draaiende houdt. Daarbij krijg je met SEA de kans om te concurreren met bedrijven uit jouw branche die organisch hoger scoren. Concurrentie voorbijstreven en waardevolle leads genereren was nog nooit zo eenvoudig.

  Fabiaan

  SEA vergroot directe zichtbaarheid in Google

  Met SEA bereik je niet alleen je doelgroep effectiever door gerichte advertenties, maar krijg je ook inzichtelijk hoe zij reageren op jouw campagnes. Zo meet je nauwkeurig hoe je campagnes presteren waardoor je deze continu kunt optimaliseren voor het beste resultaat. In tegenstelling tot SEO zie je met SEA onmiddellijk resultaat, wat ook de naamsbekendheid van jouw bedrijf ten goede komt. En het mooie is – ook onbewust creëer je een plek het hoofd van je doelgroep omdat jouw advertentie met bedrijfsnaam het eerste is wat ze te zien krijgen. Maak je vooral geen over budget: SEA biedt de flexibiliteit om je uitgaven elk moment te wijzigen of te pauzeren.

  Bobbie en Fabiaan overleggen bij flipover met statistieken
  Benieuwd welke kans je maakt tegen je directe concurrent?
  Dat kan! Ontdek of jouw directe concurrenten al gebruik maken van SEA en op welke zoekwoorden zij adverteren. Met deze informatie ontdek je snel waar jouw potentie ligt.

  Merken waar we voor werken

  Logo Vakmanschap Techniek
  logo top beveiliging
  Logo Eureka
  logo Celine Marelia
  logo Arnhem Studiestad
  logo De Batouwe
  logo OC de Pelikaan
  logo Cbt
  Logo Wij Techniek
  Logo HAN
  Stefan toelichting brandbook aan tafel

  De resultaten van goede SEA

  Meetbare resultaten

  SEA biedt gedetailleerde analytics en rapportages, waardoor adverteerders de prestaties van hun campagnes nauwkeurig kunnen meten en optimaliseren voor een hoger rendement op investering (ROI).

  Hoge conversieratio’s door gerichte advertenties

  Doordat SEA het mogelijk maakt om zeer gericht te adverteren, trekken de advertenties vaak gebruikers aan die al een hoge intentie hebben om te converteren, wat leidt tot hogere conversieratio's.

  Goede kostenbeheersing

  Met SEA ben je flexibel in het beheren van het budget door een kosten-per-klik (CPC) en budgetlimieten in stellen. Hierdoor wordt verspilling van advertentiekosten voorkomen.

  Onze werkwijze in vier duidelijke stappen

  1.

  Doel en doelgroep

  Vaststellen van doelstellingen zoals meer verkeer, leads of naamsbekendheid.

  2.

  Account inrichten

  Inrichten van het Google Ads-account inclusief alles wat daarbij komt kijken.

  3.

  Advertenties creëren

  Ontwikkelen van campagnes gericht op specifieke doelgroepen, thema’s, of regio’s.

  4.

  Analyseren

  Constante monitoring en aanpassing van campagnes om prestaties te verbeteren en doelstellingen te behalen.

  Nu is het aan jou! Wil jij ook direct online zichtbaar zijn?
  Logo Google Ads
  Logo Bing Ads
  Logo Hotjar
  Logo Google Tag Manager
  Logo Google Analytics
  Logo Mangools

  Ga jij voor effectief adverteren met SEA?

  Bij ons staat persoonlijke aandacht, een vleugje humor en een sterke zakelijke relatie voorop. Wij zijn benieuwd naar jouw doelen.

  Neem vandaag nog contact met ons op.

  Sara schrijven bij computer kijkend naar camera
  Martijn van Keulen
  Eigenaar OC De Pelikaan
  Martijn

  Je merkt dat je echt te maken hebt met een marketingbureau dat werkt als team, heel goed samenwerkt, sterke communicatie heeft en een complete dienst levert. Ik heb het gevoel dat ze bij Yeps echt weten wat ze doen, het zijn echte specialisten, en dat blijkt maar weer uit het resultaat. Ik vind het vooral fijn dat ik alles onder één dak heb en zelf niet meer hoef te schakelen tussen meerdere partijen, dat is erg prettig.

  Richard Huurman
  Commercieel Directeur Cbt
  Richard

  Yeps heeft voor ons een strategisch marketingplan ontwikkeld en op basis van een jaarplanning promoten zij onze nieuwe producten/diensten. Yeps is een flexibele partner in de uitvoer en houdt zicht op de lange termijn. Daarbij zijn ze schrikbarend grappig.

  Succesverhalen die we graag met je delen

  Sub-branding
  Websitestructuur
  User experience
  8 nieuwe websites voor een verbeterde gebruikerservaring van verschillende doelgroepen.

  Cbt

  FD Gazellen Award
  400+ leads per jaar
  + 384% volgers op LinkedIn
  Strategische vernieuwing bij Cbt: nieuwe marketingstrategie, website en verhoogde online aanwezigheid benadrukken unieke waarde in maakindustrie.
  Doelgroepinzicht
  Merkidentiteit
  + 1013% volgers op LinkedIn
  Een strategische herpositionering, doelgerichte marketingstrategie, vernieuwde visuele identiteit en digitale aanwezigheid boosten Eureka's groei en merkbekendheid.
  Webdesign
  SEO-strategie
  Conversieoptimalisatie
  Technische en visuele website-updates, SEO en conversieverbeteringen hebben de vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van OC de Pelikaan verhoogd.
  Merkidentiteit
  Design en logo
  Twee websites
  Nieuwe merkidentiteit voor Qolor met focus op verbinding en vertrouwen, inclusief design update en twee doelgerichte websites.
  Meer weten? Let’s talk.
  Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?
  Stuur ons een e-mail
  Meer weten Bobbie