Sterk in wat we doen

Wil jij jouw naamsbekendheid vergroten, klanten aan jouw organisatie binden, (potentiële) klanten overhalen tot actie of nieuwe klanten werven? Wij bieden een totaaloplossing die volledig afgestemd is op jouw organisatie en de doelen die je wil behalen. Van strategie tot uitvoering, wij nemen alle marketingactiviteiten uit handen. 

Benieuwd hoe wij van jouw ambitie een gaaf succesverhaal gaan maken? Lees snel verder om hier meer zicht op te krijgen.

(Marketing)strategie

Online marketing

Design

Contentcreatie

Online marketing

SEO (zoekmachineoptimalisatie)

Hoe behaal je een betere positie in Google? Zeker iets om over na te denken. Daar kunnen wij jou bij helpen! Wij denken met je mee hoe je een sterke positie behaalt en hoe jouw doelgroep jou kan vinden (en niet vergeet natuurlijk).

SEA (zoekmachineadverteren)

Adverteren is een belangrijk aspect binnen online marketing als je direct zichtbaar wil zijn bij je doelgroep. Wil je meer conversies genereren, zoals meer downloads, contactaanvragen of sales? Ons team weet gerichte SEA-campagnes te maken om niet alleen je conversies te verhogen, maar ook om je meer op te laten vallen!

Website

Wil je een relevante website waar jouw doelgroep makkelijk doorheen kan scrollen? Wij ontwerpen en ontwikkelen krachtige websites die heel gebruiksvriendelijk zijn voor jouw doelgroep. Wij weten hoe belangrijk de relevantie en het design van een website zijn en houden hier dus vooral rekening mee.

Social media

Op welke kanalen is jouw doelgroep aanwezig? Maken zij gebruik van de populaire kanalen zoals LinkedIn, Instagram of Facebook? Door middel van sterke socialmediacampagnes gaan wij gericht de interactie met jouw doelgroep aan.

Leadgeneratie / salesondersteuning

Je doelgroep is vast en zeker online te vinden, maar wie is dat nou precies? Welke boodschap wil je overbrengen naar hen en HOE doe je dat? Daar helpen wij jou bij! Yeps weet je doelgroep te vinden en overtuigen op de juiste manier.

E-mailmarketing

Eén van de manieren om jouw boodschap over te brengen bij je (potentiële) klanten op een directe en persoonlijke manier. Heb je nieuwe diensten die je onder de ogen van je klanten wil brengen? Wil je successen delen of heb je een upselling? Met het inzet van e-mailmarketing weten wij hoe we samen jullie doelen kunnen realiseren.

Contentcreatie

Copywriting

Vind je het lastig om bepaalde teksten op papier te zetten? Kan gebeuren, maar maak je geen zorgen! Wij weten met de juiste tone-of-voice de meest relevante teksten te schrijven om jouw doelgroep te betrekken. Denk hierbij aan brochures, website, persberichten en whitepapers.

Animatie

Soms kun je een boodschap beter verwoorden in een animatie dan in teksten, zoals een complexe boodschap, taaie stof of wanneer je net te veel informatie hebt. Yeps weet alle soorten informatie in een korte en krachtige animatie begrijpelijk en op een creatieve manier over te brengen.

Video

Van instructievideo’s tot promotievideo’s, wij creëren de meest spectaculaire beelden voor jou! Video’s zijn dé perfecte manier om het verhaal van jouw organisatie, product of dienst over te brengen in een oogopslag. Hoe je dit op een creatieve manier doet? Vraag het aan Yeps!

Contentkalender

Interessante en relevante content is heel belangrijk, wil je goed zichtbaar blijven. Zo heb je zicht op wanneer je wat inzet en op welk kanaal. Wij maken jouw contentkalender en stemmen dit af op jouw diensten, successen en trends. Geen omkijken meer naar, ideaal toch?

Let's create brands.

Het nemen van de juiste stappen is lastig als je niet precies weet waar je moet beginnen. Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?

Laat ons contact opnemen.