• Website­design en -ontwikkeling

  Websitedesigns die gebruiksgemak en vindbaarheid vergroten

  Dat een website het visitekaartje is van je onderneming weet je ongetwijfeld. Maar wist je dat een goed ontworpen website voor 20% meer omzet kan zorgen? Een sterke online aanwezigheid begint namelijk met een professionele, doelgerichte website die optimaal is inricht om de bezoekers de juiste acties te laten uitvoeren. Dit begint bij een goede analyse van de huidige website, advies over de indeling (structuur) van de website, een design dat aanzet tot actie met sterke inhoudelijke teksten en afbeeldingen.

  Sebastiaan met laptop op stoel

  Onze websites zijn gebruiksvriendelijk en versterken jouw merkimago

  Bij ons ontvang je altijd een uniek ontworpen website die perfect weergeeft waar jouw bedrijf voor staat. We voorzien je ook van advies over essentiële technische integraties en functionaliteiten die je site nodig heeft. Een doeltreffend ontwerp van je website ondersteunt de doelen die je organisatie voor ogen heeft, zoals het uitdragen van je merkidentiteit, het verhogen van je conversiepercentages, of het verbeteren van de informatievoorziening aan je bezoekers. Bij het optimaliseren van de conversie focussen we voornamelijk op het strategisch gebruik van afbeeldingen, knoppen en iconen om bezoekers te motiveren tot het ondernemen van actie. Ongeacht je doelstellingen, wij zorgen ervoor dat je website de essentie van jouw bedrijf uitstraalt.

  Isabel met boek en koffie leunend tegen stoel
  Een website waar je zelf makkelijk in werken kan?
  Dat is voor ons vanzelfsprekend! De website is na oplevering 100% van jou. Daarom bouwen we een website waar jij zelf gemakkelijk in kunt werken. Na oplevering ontvang je van ons een hand-over met informatie over hoe je met de website zelf aan de slag kunt. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op!

  Merken waar we voor werken

  Logo Vakmanschap Techniek
  logo top beveiliging
  Logo Eureka
  logo Celine Marelia
  logo Arnhem Studiestad
  logo De Batouwe
  logo OC de Pelikaan
  logo Cbt
  Logo Wij Techniek
  Logo HAN
  Sara achter bureau met notitieblok

  De resultaten van websitedesign en -ontwikkeling

  Professioneel ontwerp

  Een ontwerp dat zorgt voor herkenbaarheid en geloofwaardigheid van jouw merk. Dit draagt bij aan de merkbeleving bij jouw doelgroep.

  Responsief ontwerp

  Jouw website werkt vloeiend op elk schermformaat, van mobiele telefoons tot grote desktopschermen en komt zo op alle devices tot zijn recht.

  Geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)

  De basis van je website klaar is voor een SEO-traject, voor het verbeteren van de zichtbaarheid in de zoekmachines en meer verkeer naar jouw website.

  Onze formule: vier stappen naar groei

  1.

  Analyse

  Diepgaande analyse in de huidige websiteresultaten en een diepgaand gesprek om jouw doelen, behoefte en organisatie te begrijpen.

  2.

  Ontwerp

  Ons creatieve team ontwerpt een websitedesign op maat dat jouw merk weerspiegelt en doelgroep overtuigt om de gewenste actie te ondernemen.

  3.

  Ontwikkeling

  Met de laatste technieken bouwen we het ontwerp om naar een professionele, functionele website die is afgestemd op de gebruikerservaring van jouw doelgroep.

  4.

  Lancering en onderhoud

  Na de lancering bieden we voortdurende ondersteuning aan en zorgen we er maandelijks voor dat de website optimaal blijft presteren.

  Nu is het aan jou! Wil je online een sterke indruk maken?
  Logo WordPress
  Logo Woocommerce
  Logo Google Tag Manager
  Logo WP Rocket
  Logo Rank Math
  Logo Solid Security

  Klaar om je website voor je laten werken?

  Ontdek de status van je huidige website en op welke gebieden je kansen laat liggen. Met onze gratis websitecheck controleren we je website op drie belangrijke elementen: online vindbaarheid, gebruikerservaring en technische optimalisatie.

  Vraag vandaag de websitecheck aan en ontvang een uitgebreid rapport in je mailbox.

  Fabiaan op trap zittend met koffie
  Frank Geereking
  Manager Helpdesk Vakmanschap Techniek
  Frank

  Yeps heeft voor 12 merken nieuwe websites gerealiseerd. Uit hun onderzoek bleek dat de huidige websites voor meerdere doelgroepen ingericht waren en dat de informatie daardoor te moeilijk was voor de gewenste eindgebruiker. Het design en de inhoud van de websites zijn nu gericht op de belangrijkste doelgroep en is zeer versimpeld. Hierdoor heeft onze helpdesk 50 telefoontjes per dag minder.

  Frank Lucas
  Commercieel Manager Nedec
  Nedec

  Yeps heeft zich bewezen als een betrouwbare en snelle partner in onze digitale transformatie. Met een laagdrempelige aanpak en korte communicatielijnen hebben ze ons geholpen om onze website en gebruikerservaring te verbeteren. Ik waardeer hun creativiteit, volledige oplevering en hun vermogen om geen losse eindjes te laten bestaan.

  Succesverhalen die we graag met je delen

  Sub-branding
  Websitestructuur
  User experience
  8 nieuwe websites voor een verbeterde gebruikerservaring van verschillende doelgroepen.

  Cbt

  FD Gazellen Award
  400+ leads per jaar
  + 384% volgers op LinkedIn
  Strategische vernieuwing bij Cbt: nieuwe marketingstrategie, website en verhoogde online aanwezigheid benadrukken unieke waarde in maakindustrie.
  Doelgroepinzicht
  Merkidentiteit
  + 1013% volgers op LinkedIn
  Een strategische herpositionering, doelgerichte marketingstrategie, vernieuwde visuele identiteit en digitale aanwezigheid boosten Eureka's groei en merkbekendheid.
  Webdesign
  SEO-strategie
  Conversieoptimalisatie
  Technische en visuele website-updates, SEO en conversieverbeteringen hebben de vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van OC de Pelikaan verhoogd.
  Merkidentiteit
  Design en logo
  Twee websites
  Nieuwe merkidentiteit voor Qolor met focus op verbinding en vertrouwen, inclusief design update en twee doelgerichte websites.
  Meer weten? Let’s talk.
  Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?
  Stuur ons een e-mail
  Meer weten Bobbie