Strong Viking Run

Leestijd: 2 minuten

18 juni 2022, een datum voor in de boeken! De dag dat wij met zijn zevenen aan de Strong Viking Run meededen.

Na 7 kilometer, 20 obstakels en een hele hoop energydrinks hebben wij de finish van de Strong Viking Run Water Edition bereikt. Wat een avontuur. Wij hebben alles op alles gezet om de eindstreep te behalen en zijn er uiteindelijk met zijn allen tegelijk overheen geklommen.

De start

Na de warming-up keken we naar de start: een muur van ongeveer 3 meter. Eroverheen? Ja, tuurlijk! Maar hoe? Ze zeggen dat je op je baas moet kunnen bouwen en dat deden wij letterlijk. Eerst op zijn handen, dan op zijn schouders en zo kwamen wij via een handig voetje allemaal over de muur. Een goede start. Bedankt Job!

Daarna balanceerde we over een evenwichtsbalk, klommen we in touwen, zwommen we een stuk, ploeterde we door de modder om vervolgens weer twee hoge muren te beklimmen.

Een kasteel bestormen en vliegen over het water? Ook dat hebben we gedaan, zonder al te veel moeite bereikten wij de top van het kasteel en versnelde onze hartslag toen we voor de Flying Ragnar stonden. Geen obstakel kreeg ons klein.

De finish

Na 20 obstakels en 7 kilometer bereikten we nog 1 obstakel: de Walhalla Steps. Een gigantische trap met bovenaan de finish. Samen stegen wij naar grote hoogte en bereikten we de finish. Super trots en voldaan stonden wij bovenaan: dit hebben we mooi even geflikt.

Strong Viking Finish 2

Opbrengst

Het was een warme en modderige dag en wat hebben wij genoten. Een overwinning om trots op te zijn, we hebben het maar mooi geflikt. Wij kijken terug op een geslaagde dag en zijn nog trotser op het bedrag dat we hebben opgehaald voor Stichting in contact met Afasie, het hoofddoel waar wij voor liepen. We willen alle donateurs ontzettend bedanken, zonder jullie hadden we dit niet gekund. Het eindbedrag dat we hebben opgehaald voor de stichting bedraagt:

Wat is Afasie?

Afasie is een taalstoornis als gevolg van niet aangeboren hersenletsel. Het ontstaat door letsel in de linkerhersenhelft (vaak na een beroerte), maar kan ook het gevolg zijn van een trauma, tumor of bepaalde vormen van dementie.

Er is nog weinig bekendheid rondom Afasie, Stichting in contact met Afasie maakt zich sterk voor een betekenisvol leven voor mensen met afasie. Ze streven naar een afasievriendelijke maatschappij en daar dragen wij graag aan bij.

Wij willen nogmaals  alle donateurs bedanken voor hun bijdrage. De cheque wordt binnenkort overhandigd en zullen dit moment natuurlijk met jullie delen.

Ultieme marketinginzichten direct in je mail!
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates. Wij helpen jou met de marketing van jouw bedrijf!

Meer weten? Let’s talk.
Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?
Stuur ons een e-mail
Meer weten Bobbie