SEO Zevenaar

Wil je met jouw bedrijf opvallen in Zevenaar en je onderscheiden van je directe concurrenten? Verbeter dan de online zichtbaarheid van jouw website op lokaal niveau. Een lokale SEO-strategie is interessant omdat potentiële klanten vaak zoeken naar producten en diensten in een bepaalde regio. Yeps is gespecialiseerd in het lokaal optimaliseren van jouw bedrijf in Google, Google Maps en weet hoe je met een effectieve online strategie jouw potentiële klanten in omgeving Zevenaar gaat bereiken!

Wil jij meer klanten bereiken in SEO Zevenaar en omgeving? Laat ons dan een keer vrijblijvend met je meekijken waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.

Gratis potentieonderzoek
Diepgaande kennis van de lokale markt
Begrijpelijke aanpak

SEO voor bedrijven in Zevenaar en omgeving

We leggen je graag uit hoe lokale SEO werkt. Wanneer je op zoek bent naar een bedrijf, product of dienst en je typt deze zoekterm in Google. Dan laat Google jou de resultaten zien die op dat moment dicht bij je in de buurt zijn. Hoe beter de informatie is geoptimaliseerd, hoe interessanter het voor Google is om jouw bedrijf als eerste te tonen. Naast een goed profiel is het belangrijk dat je website technisch aan alle SEO-richtlijnen voldoet, er interessante links naar jouw website worden geplaatst en dat de teksten op jouw website geschreven zijn voor relevante regionale zoekwoorden.

Sebastiaan en Isabel met brainstormkaarten
Klaar met complexe SEO-strategieën?
Wij ook! Benieuwd hoe wij concreet, doelgericht en bondig een effectieve lokale of landelijke SEO-strategie voor je ontwikkelen die inzicht geeft in jouw online groeipotentieel? Vraag de gratis vindbaarheidscheck aan.

Merken waar we voor werken

Logo Vakmanschap Techniek
logo top beveiliging
Logo Eureka
logo Celine Marelia
logo Arnhem Studiestad
logo De Batouwe
logo OC de Pelikaan
logo Cbt
Logo Wij Techniek
Logo HAN
Stefan, Fabiaan en Sebastiaan met sticky notes op het raam

Specialisten die snel voor jou klaarstaan

Korte lijnen en snel handelen vinden we belangrijk. Niet alleen omdat we willen dat jij je bij ons als klant gehoord en gezien voelt. Maar ook omdat we enorm gedreven zijn om het best mogelijk resultaat te behalen. Ontwikkelingen op SEO-gebied gaan snel en monitoren wij dagelijks. Om de online kansen optimaal te kunnen benutten plannen we minimaal een keer per maand met jou een meeting om de resultaten te bespreken en de strategie aan te scherpen. Daarnaast bellen we je wanneer we iets opmerking aan de strategie of je website en kun je ons altijd bereiken.

Logo Semrush
Logo Google Tag Manager
Logo Screaming Frog
Logo Hotjar
Logo Google Analytics
Logo Rank Math

Strategie voor de lange termijn

Een lokale SEO-strategie boekt doorgaans sneller resultaat dan een landelijke strategie. Toch kan het minimaal een aantal maanden tot zelfs een jaar duren voordat de eerste resultaten zichtbaar zijn. Dit komt omdat zoekmachines jouw website eerst moeten leren kennen. Ondanks dat je niet direct resultaten ziet, bouwen we wel aan een gegronde en duurzame fundering voor de vindbaarheid van jouw website. Dat doen we door de websitestructuur te verbeteren, teksten te schrijven die gelinkt zijn aan relevante zoekwoorden, landingspagina optimalisatie en het plaatsen van kwalitatieve backlinks. Deze structurele inspanningen zorgen ervoor dat jouw website geleidelijk beter gevonden wordt. Met als resultaat een duurzame, betere positie in zoekmachines, meer bezoekers naar jouw website en stijging van het aantal conversies.

Hoe verbeteren jullie onze vindbaarheid in zoekmachines?

1.

DNA van jouw bedrijf leren kennen

We maken een analyse van jouw bedrijf en de branche waarin je actief bent. We willen onder andere weten wat je bedrijfsdoelen zijn, wie je concurrent is en wie je doelgroep is.

2.

Onderzoeken of SEO past bij de doelgroep

Hierna onderzoeken we het zoekgedrag van jouw doelgroep. Door onderzoek te doen naar het zoekgedrag van jouw doelgroep en weten we direct of er kansen zijn die we kunnen benutten. Je mag van ons verwachten dat we eerlijk zijn en we het ook aangeven wanneer er weinig online groeipotentieel te behalen valt.

3.

Opstarten met zoekwoorden­onderzoek en website optimaliseren

Wanneer de potentie in kaart gebracht is voeren we een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit. We kijken zeer breed naar zoekgedrag van jouw doelgroep, zodat we een goede contentstrategie kunnen opzetten. We zorgen er daarnaast voor dat de website technisch aan alle Google-richtlijnen voldoet. Volgens optimaliseren we de website zodat mensen die op de website terecht komen getriggerd worden om tot de gewenste actie over te gaan.

4.

Schrijven van content en versterken linkprofiel

Aan de hand van de contentstrategie schrijven we nieuwe websiteteksten, landingspagina’s en blogberichten. Deze teksten zorgen ervoor dat Google waarde toekent aan jouw bedrijf omdat de informatie die jouw bedrijf verstrekt relevant is aan het zoekgedrag van de doelgroep. En met kwalitatieve links die we plaatsen naar jouw website laten we zien dat ook andere websites jouw bedrijf waardevol vinden. Met als resultaat een optimale online vindbaarheid in Zevenaar!

Klaar om de lokale ambitie van je bedrijf te benutten?
Wij kunnen niet wachten om de lokale ambitie van jouw bedrijf in kaart te brengen en je te vertellen waar je groeipotentieel zit. Wist je dat het meeste groeipotentieel vaak lokaal te behalen valt? Neem vandaag nog contact op voor een gratis kennissessie en ontvang een advies op maat. Jouw lokale zichtbaarheid begint hier!

Het budget dat nodig is om jouw online groeipotentieel te versterken is voorafgaand niet te voorspellen. Dit is namelijk sterk afhankelijk van de grootte en complexiteit van je website, de branche waarin je actief bent, je concurrentie en doelen die je met jouw bedrijf wil behalen. Wees dus gewaarschuwd voor marketingbureaus die een vast bedrag voor SEO handteren.

Uiteraard kan Yeps jullie organisatie ook alleen op strategisch niveau ondersteunen. We brengen dan de kansen voor jouw bedrijf in kaart. Vervolgens geven we in een analyse weer welke technische en conversiegerichte verbeteringen je website nodig heeft om aan alle Google richtlijnen te voldoen en nemen we je mee in de uitkomsten van het zoekwoordenonderzoek. We kunnen zelfs nog een stap verder gaan door je te helpen met het opzetten van structuren voor het schrijven van kwalitatieve landingspagina’s, blogberichten en websiteteksten waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt. In overleg is alles mogelijk en we kijken graag met je mee naar een oplossing die past bij jouw bedrijf.

Het plaatsen van links is inderdaad nog steeds onderdeel van SEO. Het publiceren van artikelen op andere websites is ook bij Yeps onderdeel van linkbuilding, wat een belangrijk aspect is van het succes van de SEO-strategie. Gelukkig heeft Google strenge eisen gesteld aan de kwaliteit van een link. Een bulk links inkopen die niet van toegevoegde waarde zijn voor jouw organisatie heeft dus geen zin meer. Wij weten welke links wel van toegevoegde waarde zijn en transparant in welke links er naar jouw website geplaatst worden.

Martijn van Keulen
Eigenaar OC De Pelikaan
Martijn

Je merkt dat je echt te maken hebt met een marketingbureau dat werkt als team, heel goed samenwerkt, sterke communicatie heeft en een complete dienst levert. Ik heb het gevoel dat ze bij Yeps echt weten wat ze doen, het zijn echte specialisten, en dat blijkt maar weer uit het resultaat. Ik vind het vooral fijn dat ik alles onder één dak heb en zelf niet meer hoef te schakelen tussen meerdere partijen, dat is erg prettig.

Robert Kraaijenzang
Commercieel Directeur Prodeta ICT
Robert

Yeps heeft goede SEO-vriendelijke websiteteksten geschreven en wist de gewenste tone-of-voice door te voeren, zodat de website echt onze identiteit weergeeft.

Meer weten? Let’s talk.
Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?
Stuur ons een e-mail
Meer weten Bobbie