SEO voor bedrijven in Zevenaar en omgeving

We leggen je graag uit hoe lokale SEO werkt. Wanneer je op zoek bent naar een bedrijf, product of dienst en je typt deze zoekterm in Google. Dan laat Google jou de resultaten zien die op dat moment dicht bij je in de buurt zijn. Hoe beter de informatie is geoptimaliseerd, hoe interessanter het voor Google is om jouw bedrijf als eerste te tonen. Naast een goed profiel is het belangrijk dat je website technisch aan alle SEO-richtlijnen voldoet, er interessante links naar jouw website worden geplaatst en dat de teksten op jouw website geschreven zijn voor relevante regionale zoekwoorden.

Analyseer mijn website! Doe de gratis vindbaarheidscheck

Ontvang een gratis SEO-adviesrapport met de belangrijkste verbeterpunten voor jouw website. Geef jouw website op en ontvang binnen 5 werkdagen een persoonlijkrapport. Start hieronder jouw vindbaarheidscheck

Stap 1 van 2

  • Analyseer mijn website!

Specialisten die snel voor jou klaarstaan

Korte lijnen en snel handelen vinden we belangrijk. Niet alleen omdat we willen dat jij je bij ons als klant gehoord en gezien voelt. Maar ook omdat we enorm gedreven zijn om het best mogelijk resultaat te behalen. Ontwikkelingen op SEO-gebied gaan snel en monitoren wij dagelijks. Om de online kansen optimaal te kunnen benutten plannen we minimaal een keer per maand met jou een meeting om de resultaten te bespreken en de strategie aan te scherpen. Daarnaast bellen we je wanneer we iets opmerking aan de strategie of je website en kun je ons altijd bereiken.

Strategie voor de lange termijn

Een lokale SEO-strategie boekt doorgaans sneller resultaat dan een landelijke strategie. Toch kan het minimaal een aantal maanden tot zelfs een jaar duren voordat de eerste resultaten zichtbaar zijn. Dit komt omdat zoekmachines jouw website eerst moeten leren kennen. Ondanks dat je niet direct resultaten ziet, bouwen we wel aan een gegronde en duurzame fundering voor de vindbaarheid van jouw website. Dat doen we door de websitestructuur te verbeteren, teksten te schrijven die gelinkt zijn aan relevante zoekwoorden, landingspagina optimalisatie en het plaatsen van kwalitatieve backlinks. Deze structurele inspanningen zorgen ervoor dat jouw website geleidelijk beter gevonden wordt. Met als resultaat een duurzame, betere positie in zoekmachines, meer bezoekers naar jouw website en stijging van het aantal conversies.

Hoe verbeteren jullie onze vindbaarheid in zoekmachines?

DNA van jouw bedrijf leren kennen

We maken een analyse van jouw bedrijf en de branche waarin je actief bent. We willen onder andere weten wat je bedrijfsdoelen zijn, wie je concurrent is en wie je doelgroep is.

Onderzoeken of SEO past bij de doelgroep 

Hierna onderzoeken we het zoekgedrag van jouw doelgroep. Door onderzoek te doen naar het zoekgedrag van jouw doelgroep en weten we direct of er kansen zijn die we kunnen benutten. Je mag van ons verwachten dat we eerlijk zijn en we het ook aangeven wanneer er weinig online groeipotentieel te behalen valt.

Opstarten met zoekwoordenonderzoek en website optimaliseren

Wanneer de potentie in kaart gebracht is voeren we een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit. We kijken zeer breed naar zoekgedrag van jouw doelgroep, zodat we een goede contentstrategie kunnen opzetten. We zorgen er daarnaast voor dat de website technisch aan alle Google-richtlijnen voldoet. Volgens optimaliseren we de website zodat mensen die op de website terecht komen getriggerd worden om tot de gewenste actie over te gaan.

Schrijven van content en versterken linkprofiel

Aan de hand van de contentstrategie schrijven we nieuwe websiteteksten, landingspagina’s en blogberichten. Deze teksten zorgen ervoor dat Google waarde toekent aan jouw bedrijf omdat de informatie die jouw bedrijf verstrekt relevant is aan het zoekgedrag van de doelgroep. En met kwalitatieve links die we plaatsen naar jouw website laten we zien dat ook andere websites jouw bedrijf waardevol vinden. Met als resultaat een optimale online vindbaarheid in Zevenaar!

Let's create brands.

Het nemen van de juiste stappen is lastig als je niet precies weet waar je moet beginnen. Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?

Laat ons contact opnemen.