Webdesign Arnhem

Genoeg van website templates die de website ook nog eens traag maken? Yeps ontwikkelt voor kleine en grote bedrijven uit Arnhem unieke webdesigns. Maak van jouw website dé eyecatcher met een indrukwekkend webdesign! Een website is het online visitekaartje van jouw bedrijf, product of dienst. Het eerste wat de (potentiële) doelgroep ziet, is jouw website. Natuurlijk wil je dat zij op je website blijven, doorklikken en actie ondernemen. Een indrukwekkend en doelgericht webdesign is daarom essentieel!

Professioneel ontwerp
Responsief ontwerp
Geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)

Uniek webdesign door een bureau uit Arnhem

Yeps ontwikkelt een uniek design voor jouw website. Yeps gelooft in het vertalen van ambities naar succesverhalen waar niemand omheen kan. Wij weten hoe belangrijk het is om een gebruiksvriendelijke website te hebben die ook nog eens bij de identiteit van jouw merk past. Als creatief bureau vertalen wij jouw identiteit naar een uniek en professioneel webdesign.

Ons bureau is gevestigd vlakbij het centrum van Arnhem en helpen graag regionale bedrijven met het ontwikkelen van een nieuw webdesign. Uit ervaring weten wij dat een bureau in de buurt de samenwerking versterkt, omdat je sneller bij elkaar binnenloop. Het team-gevoel en de prestaties versterken daardoor. Benieuwd naar Yeps? Kom eens langs bij ons op kantoor voor een kop koffie.

Sebastiaan en Isabel met brainstormkaarten
Wil jij een website waar je zelf ook gemakkelijk in kunt werken?​
Dat is voor ons vanzelfsprekend! De website is na oplevering 100% van jou. Daarom bouwen we een gebruiksvriendelijke website en ontvang je van ons een hand-over met informatie over hoe je de website kunt gebruiken. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Merken waar we voor werken

Logo Vakmanschap Techniek
logo top beveiliging
Logo Eureka
logo Celine Marelia
logo Arnhem Studiestad
logo De Batouwe
logo OC de Pelikaan
logo Cbt
Logo Wij Techniek
Logo HAN
Stefan, Fabiaan en Sebastiaan met sticky notes op het raam

Gebruikservaring en conversies verhogen

Een redesign wordt meestal overwogen, omdat de vormgeving als gedateerd wordt ervaren. Een legitiem argument, maar daar houdt het bij ons niet op. Het is belangrijk dat de website als gemakkelijk wordt ervaren, waardoor bezoekers zo snel mogelijk vinden wat ze zoeken.

Bij het maken van het design houden wij rekening met SEO-factoren die belangrijk zijn op de pagina en gebruiken verschillende methoden om meer leads en omzet uit de website te halen. Dit fenomeen heet conversieoptimalisatie. Met bewezen technieken maken word je website effectiever en efficiënter:

Conversiegericht
Rekening houdend met belangrijke SEO factoren in design
Gebruikservaring verhogen
Logo Semrush
Logo Google Tag Manager
Logo Screaming Frog
Logo Hotjar
Logo Google Analytics
Logo Rank Math

De stappen naar een nieuw webdesign

De werkwijze voor een websitedesign begint bij het inplannen van een gesprek om jouw wensen duidelijk in kaart te brengen. Vanuit dat gesprek presenteren wij een plan om tot een nieuw design te komen.

1.

Design ontwikkelen

Het ontwikkelen van het design is de belangrijkste fase naar een nieuwe website. In deze fase zijn het doel van de website en het DNA van jouw bedrijf belangrijke input voor het design. Tegelijkertijd kijken we vooruit en ontwikkelen we een nieuwe websitenavigatie en houden we rekening met mobiele apparaten.

2.

Website bouwen

Op het gebied van techniek blijven websites zich continue ontwikkelen. Gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en prestatie zijn belangrijke pijlers tijdens het bouwen.

3.

SEO-migratie

Een nieuwe website heeft vaak gevolgen voor de vindbaarheid van de website. Als er geen SEO-migratie plaatsvindt of niet juist uitgevoerd wordt, kan de website een groot deel van haar bezoekers verliezen.

4.

Oplevering en livegang

Als beide partijen tevreden zijn over het resultaat gaat de nieuwe website online en is er tijd voor evaluatie tijdens een borrel.

Klaar om je website voor je laten werken?​
Vraag vandaag de websitecheck aan en ontvang een uitgebreid rapport in je mailbox.

Bij ons kan je terecht voor het ontwerpen van een websitedesign en het bouwen van websites in WordPress. Gebruik je liever een ander systeem? Dan helpen we je graag met het maken van een uniek webdesign.

Als richtlijn geven wij gemiddeld 6 tot 8 weken aan. In deze weken zijn ook de feedback momenten verwerkt. Het komt voor dat het langer duurt, omdat we willen dat de nieuwe website pas live gaat als de opdrachtgever tevreden is.

Het bouwen van websites wordt gedaan in WordPress. In dit systeem gebruiken we Divi of Elementor voor het bouwen van het design. Dit hangt ook af van wat de opdrachtgever wil en gewend is. Voor het bouwen van webshops gebruiken we de WooCommerce-plugin voor WordPress.

Meestal komt dit ter sprake in de opdrachtbespreking. De klant geeft in deze gesprekken aan wat zij zelf willen doen in de website. De websitebouwer zorgt ervoor dat dit mogelijk is en traint jouw medewerkers om in het systeem te werken. Dus ja dit is mogelijk!

Een webdesigner is bezig met het ontwerp en andere visuele aspecten van een website. Een webdeveloper is technischer en heeft kennis van code en technieken achter een website. De webdevelopers kennen HTML, CSS, PHP en Javascript als geen ander.

Webdesign is het vormgeven van websites en webshops. Het gaat hier om het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van de online platformen voor het internet. Grafisch ontwerp, programmeren en zoekmachineoptimalisatie spelen hier een grote rol in.

Frank Geereking
Manager Helpdesk Vakmanschap Techniek
Frank

Yeps heeft voor 12 merken nieuwe websites gerealiseerd. Uit hun onderzoek bleek dat de huidige websites voor meerdere doelgroepen ingericht waren en dat de informatie daardoor te moeilijk was voor de gewenste eindgebruiker. Het design en de inhoud van de websites zijn nu gericht op de belangrijkste doelgroep en is zeer versimpeld. Hierdoor heeft onze helpdesk 50 telefoontjes per dag minder.

Frank Lucas
Commercieel Manager Nedec
Nedec

Yeps heeft zich bewezen als een betrouwbare en snelle partner in onze digitale transformatie. Met een laagdrempelige aanpak en korte communicatielijnen hebben ze ons geholpen om onze website en gebruikerservaring te verbeteren. Ik waardeer hun creativiteit, volledige oplevering en hun vermogen om geen losse eindjes te laten bestaan.

Meer weten? Let’s talk.
Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?
Stuur ons een e-mail
Meer weten Bobbie