SEO voor bedrijven in Oosterbeek en omgeving

Getriggerd door lokale SEO? We geven graag een toelichting over deze vorm van SEO. Wanneer jij in een zoekmachine op zoek gaat naar een bedrijf, product of dienst, typ je deze zoekterm vaak in bij Google. Het algoritme van zoekmachines laat jouw resultaten zien op basis van allerlei criteria, waaronder jouw locatie. Hoe beter de informatie aansluit bij de criteria, hoe groter de kans is dat Google jouw bedrijf een “hoge positie” geeft.

Analyseer mijn website! Doe de gratis vindbaarheidscheck

Ontvang een gratis SEO-adviesrapport met de belangrijkste verbeterpunten voor jouw website. Geef jouw website op en ontvang binnen 5 werkdagen een persoonlijkrapport. Start hieronder jouw vindbaarheidscheck

Stap 1 van 2

  • Analyseer mijn website!

Team dat snel schakelt

We hechten waarde aan een nauwe samenwerking met onze klanten. Dit doen we omdat we vinden dat je als klant je gehoord, gezien en betrokken moet voelen in het proces. Wij zijn gedreven om samen het beste resultaat te behalen. SEO blijft zich ontwikkelen en dit houden wij dan ook scherp in de gaten. Om hierop in te spelen, houden we maandelijks een meeting om de resultaten te bespreken en de strategie aan te passen. Dit zorgt er ook voor dat we doelgericht werken richting de beoogde resultaten.

Zoekmachineoptimalisatie voor de lange termijn

Of je nu kiest voor een regionale of landelijke SEO-strategie. SEO heeft tijd nodig om te floreren. Het duurt tussen de zes en twaalf maanden voordat de eerste resultaten zichtbaar zijn. Zoekmachines moeten jouw website eerste leren kennen, voordat ze topposities toekennen. In die tijd bouwen wij aan een stevige basis voor de vindbaarheid van jouw website, zodat jij voldoet aan de eisen van de zoekmachines. Deze basis bestaat uit een verbeterde websitestructuur, ontwikkelen van landingspagina, conversie optimalisatie en de plaatsing van backlinks. Dankzij deze structurele inspanningen, scoort jouw website straks beter in de zoekmachines. Dit gaat zich vertalen in meer bezoekers op de website en een toename in het aantal conversies.

Hoe helpen jullie ons om hoger te komen in de zoekresultaten?

 

De kern van jouw bedrijf begrijpen

Om passende doelen te kunnen stellen voor jouw SEO-strategie maken we eerst een analyse van het bedrijf. Hierin onderzoeken we de doelstellingen, concurrenten en doelgroep van jouw bedrijf.

Analyseren of SEO relevant is voor de doelgroep

Hierop volgend onderzoeken we het online zoekgedrag van de doelgroep. Dit is essentieel om te bepalen wat de kansen zijn voor een SEO-strategie. Wij zullen ook zeker aangeven wanneer er weinig gezocht wordt naar producten en diensten die jouw bedrijf aanbiedt.

Starten: zoekwoordenonderzoek & SEO-audit

Wanneer het online groeipotentieel in kaart gebracht is, voeren wij een volledig zoekwoordenonderzoek en SEO-audit uit. We kijken vanuit een breed perspectief naar het zoekgedrag van jouw doelgroep om de SEO-strategie zo goed mogelijk te laten aansluiten. Daarnaast zorgen we ervoor dat de website op technisch vlak aan de zoekmachine-richtlijnen voldoet en conversie-gericht opgesteld wordt.

Content publiceren & relevante backlinks plaatsen

Een passende contentstrategie speelt bij SEO een grote rol. Aan de hand van deze strategie worden nieuwe landingspagina’s en blogberichten geschreven. Met behulp van deze teksten zorgen we ervoor dat zoekmachines waarde toekennen aan jouw bedrijf. Daarnaast versterken wij posities van jouw bedrijf door het plaatsen van kwalitatieve backlinks. Dit laat zien dat ook andere websites jouw bedrijf als autoriteit zien.

Let's create brands.

Het nemen van de juiste stappen is lastig als je niet precies weet waar je moet beginnen. Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?

Laat ons contact opnemen.