Lokale SEO voor bedrijven in Ede

Als lokaal bedrijf in Ede, weet je als geen ander hoe groot de concurrentie in de omgeving is. De kunst blijft om als bedrijf op te vallen. Online vindbaarheid speelt hier een rol in. Wil je snel gevonden worden door klanten bij jou in de buurt? Dan is de beste keuze starten met lokale vindbaarheid.

Analyseer mijn website! Doe de gratis vindbaarheidscheck

Ontvang een gratis SEO-adviesrapport met de belangrijkste verbeterpunten voor jouw website. Geef jouw website op en ontvang binnen 5 werkdagen een persoonlijkrapport. Start hieronder jouw vindbaarheidscheck

Stap 1 van 2

  • Analyseer mijn website!

Samen werken aan een strategie op maat

Yeps is een marketingbureau die graag samen met jouw bedrijf de website optimaliseert voor zoekmachines. Als de basis eenmaal is gelegd, kan er langzaam verder gebouwd worden aan een steeds groter wordende vindbaarheid van jouw bedrijf. Langzaam maar zeker gaat jouw website stijgen in de zoekmachines, waardoor je steeds meer potentiële klanten bereikt en aantrekt.

Maak jouw website waardevol voor gebruikers 

Het creëren van content is een onmisbare schakel voor zoekmachines. Dit is de manier om jouw website beter vindbaar te maken. Dit kan bijvoorbeeld door vakinhoudelijke kennis en expertise om te zetten naar begrijpbare pagina’s Door dit te doen, wordt jouw website steeds bruikbaarder en waardevoller voor jouw doelgroep.

Hoe gaan jullie onze website optimaliseren voor zoekmachines?

Kennismaken met jouw bedrijf

We zijn nieuwsgierig naar jouw bedrijf en jouw werkwijze. Voordat we van start gaan, bekijken we samen de doelstellingen en doelgroep van jouw organisatie.

Verdiepen of SEO geschikt is

Eerlijkheid is belangrijk in deze fase. Niet voor elk bedrijf is investeren in SEO rendabel. Voordat we een samenwerking aangaan ontvang je van ons eerlijk advies of SEO passend is bij de doelstellingen en doelgroep.

Geschikte zoekwoorden vinden & website analyseren

Het maken van een SEO-strategie begint met het uitvoeren van zoekwoordenonderzoek en een audit. Uit het zoekwoordenonderzoek komen onderwerpen voor het creëren van content. In de analyse wordt bekeken op welke zoekwoorden jouw bedrijf nu gevonden wordt en welke ontbreken, maar wel relevant zijn voor jouw producten of diensten. Door hierbij rekening te houden met zoekwoorden van de concurrenten, kan gezocht worden naar manieren om meer op te gaan vallen ten opzichte van de rest.  

Door het uitvoeren van een SEO-audit wordt inzichtelijk in hoeverre de website voldoet aan de eisen van zoekmachines. Voor zoekmachines staat één factor centraal: de gebruiker. Een gebruiksvriendelijke website voor websitebezoekers is een waardevolle website-gebruikers.

Maandelijks stijgen in zoekmachines

De implementatie van de strategie staat maandelijks centraal, denk aan het maken van content, optimaliseren van de websitetechniek en het plaatsen van vermeldingen op websites van derden. Naast de werkzaamheden zijn er elke maand verschillende contact momenten en ontvang je maandelijks een rapportage met de resultaten.

Let's create brands.

Het nemen van de juiste stappen is lastig als je niet precies weet waar je moet beginnen. Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?

Laat ons contact opnemen.