SEO Ede

Met jouw bedrijf online steeds beter zichtbaar worden, dat is het doel. Yeps is een marketingbureau met SEO-kennis en ervaring. Wij helpen bedrijven in de omgeving Ede om stapsgewijs een steeds groter wordende zichtbaarheid te verkrijgen in zoekmachines zoals Google.

Gratis potentieonderzoek
Diepgaande kennis van de lokale markt
Begrijpelijke aanpak

Lokale SEO voor bedrijven in Ede

Als lokaal bedrijf in Ede, weet je als geen ander hoe groot de concurrentie in de omgeving is. De kunst blijft om als bedrijf op te vallen. Online vindbaarheid speelt hier een rol in. Wil je snel gevonden worden door klanten bij jou in de buurt? Dan is de beste keuze starten met lokale vindbaarheid.

Sebastiaan en Isabel met brainstormkaarten
Klaar met complexe SEO-strategieën?
Wij ook! Benieuwd hoe wij concreet, doelgericht en bondig een effectieve lokale of landelijke SEO-strategie voor je ontwikkelen die inzicht geeft in jouw online groeipotentieel? Vraag de gratis vindbaarheidscheck aan.

Merken waar we voor werken

Logo Vakmanschap Techniek
logo top beveiliging
Logo Eureka
logo Celine Marelia
logo Arnhem Studiestad
logo De Batouwe
logo OC de Pelikaan
logo Cbt
Logo Wij Techniek
Logo HAN
Stefan, Fabiaan en Sebastiaan met sticky notes op het raam

Samen werken aan een strategie op maat

Yeps is een marketingbureau die graag samen met jouw bedrijf de website optimaliseert voor zoekmachines. Als de basis eenmaal is gelegd, kan er langzaam verder gebouwd worden aan een steeds groter wordende vindbaarheid van jouw bedrijf. Langzaam maar zeker gaat jouw website stijgen in de zoekmachines, waardoor je steeds meer potentiële klanten bereikt en aantrekt.

 

Logo Semrush
Logo Google Tag Manager
Logo Screaming Frog
Logo Hotjar
Logo Google Analytics
Logo Rank Math

Maak jouw website waardevol voor gebruikers

Het creëren van content is een onmisbare schakel voor zoekmachines. Dit is de manier om jouw website beter vindbaar te maken. Dit kan bijvoorbeeld door vakinhoudelijke kennis en expertise om te zetten naar begrijpbare pagina’s Door dit te doen, wordt jouw website steeds bruikbaarder en waardevoller voor jouw doelgroep.

Hoe gaan jullie onze website optimaliseren voor zoekmachines?

1.

Kennismaken met jouw bedrijf

We zijn nieuwsgierig naar jouw bedrijf en jouw werkwijze. Voordat we van start gaan, bekijken we samen de doelstellingen en doelgroep van jouw organisatie.

2.

Verdiepen of SEO geschikt is

Eerlijkheid is belangrijk in deze fase. Niet voor elk bedrijf is investeren in SEO rendabel. Voordat we een samenwerking aangaan ontvang je van ons eerlijk advies of SEO passend is bij de doelstellingen en doelgroep.

3.

Geschikte zoekwoorden vinden & website analyseren

Het maken van een SEO-strategie begint met het uitvoeren van zoekwoordenonderzoek en een audit. Uit het zoekwoordenonderzoek komen onderwerpen voor het creëren van content. In de analyse wordt bekeken op welke zoekwoorden jouw bedrijf nu gevonden wordt en welke ontbreken, maar wel relevant zijn voor jouw producten of diensten. Door hierbij rekening te houden met zoekwoorden van de concurrenten, kan gezocht worden naar manieren om meer op te gaan vallen ten opzichte van de rest.

Door het uitvoeren van een SEO-audit wordt inzichtelijk in hoeverre de website voldoet aan de eisen van zoekmachines. Voor zoekmachines staat één factor centraal: de gebruiker. Een gebruiksvriendelijke website voor websitebezoekers is een waardevolle website-gebruikers.

4.

Maandelijks stijgen in zoekmachines

De implementatie van de strategie staat maandelijks centraal, denk aan het maken van content, optimaliseren van de websitetechniek en het plaatsen van vermeldingen op websites van derden. Naast de werkzaamheden zijn er elke maand verschillende contact momenten en ontvang je maandelijks een rapportage met de resultaten.

Klaar om de lokale ambitie van je bedrijf te benutten?
Wij kunnen niet wachten om de lokale ambitie van jouw bedrijf in kaart te brengen en je te vertellen waar je groeipotentieel zit. Wist je dat het meeste groeipotentieel vaak lokaal te behalen valt? Neem vandaag nog contact op voor een gratis kennissessie en ontvang een advies op maat. Jouw lokale zichtbaarheid begint hier!

Wij zitten ongeveer op 15 á 20 minuten rijden van Ede. Ons hoofdkantoor is gevestigd aan de haven in Arnhem. We zitten dus nagenoeg om de hoek. Het uitzicht over de Rijn en Arnhem is de moeite waard om een keer zelf te ervaren. Je bent bij ons altijd welkom voor een kop koffie of bak thee.

Dit hangt af van de huidige website. Heb je in het verleden zelf of met een ander bureau gewerkt aan de vindbaarheid? Dan is de kans op resultaat op de korte termijn haalbaar. Start je voor het eerst met SEO? Dan houden wij gemiddeld tussen de 9-12 maanden aan.

SEO-trajecten bij Yeps bestaan uit 2 fases. Een opstartfase en maandelijkse werkzaamheden. De opstart duurt meestal 1 á 2 maanden. De maandelijkse werkzaamheden lopen door tot wederopzegging. We werken met maandelijkse opzegbare contracten en niet met ongewenste jaarcontracten.

Martijn van Keulen
Eigenaar OC De Pelikaan
Martijn

Je merkt dat je echt te maken hebt met een marketingbureau dat werkt als team, heel goed samenwerkt, sterke communicatie heeft en een complete dienst levert. Ik heb het gevoel dat ze bij Yeps echt weten wat ze doen, het zijn echte specialisten, en dat blijkt maar weer uit het resultaat. Ik vind het vooral fijn dat ik alles onder één dak heb en zelf niet meer hoef te schakelen tussen meerdere partijen, dat is erg prettig.

Robert Kraaijenzang
Commercieel Directeur Prodeta ICT
Robert

Yeps heeft goede SEO-vriendelijke websiteteksten geschreven en wist de gewenste tone-of-voice door te voeren, zodat de website echt onze identiteit weergeeft.

Meer weten? Let’s talk.
Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?
Stuur ons een e-mail
Meer weten Bobbie