Samen werken met een adviserend en meewerkend SEO bureau in Arnhem

Wij leunen niet achterover, maar steken graag de handen uit de mouwen. Wij werken altijd samen met de klant, adviserend en meewerkend op gebied van SEO. Het ondersteunen van bedrijven in Arnhem doen we op verschillende manieren. Elk bedrijf vraagt een andere aanpak, dit is elke keer weer een leuke uitdaging.

Analyseer mijn website! Doe de gratis vindbaarheidscheck

Ontvang een gratis SEO-adviesrapport met de belangrijkste verbeterpunten voor jouw website. Geef jouw website op en ontvang binnen 5 werkdagen een persoonlijkrapport. Start hieronder jouw vindbaarheidscheck

Stap 1 van 2

  • Analyseer mijn website!

Zoekmachine optimalisatie bureau in Arnhem kan helpen bij stabielere resultaten op de lange termijn

Alhoewel SEA een quick fix is, is het voor bedrijven in de omgeving van Arnhem rendabeler om te werken aan SEO. Het SEO-proces duurt misschien langer, waar werpt op de lange termijn meer vruchten af.

SEO-strategie die past bij jouw bedrijfsdoelen en doelgroep

Een goede voorbereiding is het halve werk. Welke strategie kies je voor jouw bedrijf? Op het gebied van SEO is het goed om van tevoren te bepalen wie je wilt bereiken en welke doelen jij wilt behalen. Goede vindbaarheid bereik je op basis van websitetechniek, – content en -autoriteit. Door gericht aan alle drie de onderdelen te werken, kom je langzaam maar zeker hoger in de zoekmachines.

Wat is onze SEO-werkwijze?

Wij werken met verschillende specialisten, wat maakt dat iedere specialist ontzettend goed is in zijn werk. Wij zorgen er altijd voor dat alles wat we doen in lijn ligt met de behoeften van jou en je bedrijf. Samen zetten we het beste product neer. Bekijk hieronder welke stappen we doorlopen voor het verhogen van de vindbaarheid:

Kennismakingsgesprek

Voordat wij van start gaan, willen wij de klant goed leren kennen. Daarom starten we met een kennismakingsgesprek om jouw behoeften en pijnpunten te ontdekken. We inventariseren informatie vanuit de organisatie, waaronder de producten & diensten, de bedrijfsdoelen, recente ontwikkelingen en brengen we de doelgroep in kaart. Deze onderdelen zijn onmisbaar om de vertaling te maken naar een strategie.

Potentieonderzoek

SEO is een intensief traject en is in de meeste gevallen een aanzienlijke investering voor bedrijven. Het is belangrijk dat klanten vooraf weten waar ze aan beginnen en wat ze mogen verwachten op de lange termijn. Dit kan niet uitgedrukt worden in (omzet)beloftes, omdat er geen garanties zijn op topposities. Wel kan onderzocht worden of er überhaupt gezocht wordt naar jouw producten of diensten. Het bepalen of een SEO-traject zinvol is noemen wij een potentieonderzoek. Als de resultaten uit het potentieonderzoek positief zijn, dan gaan we verder naar de volgende stappen.

Opstartfase

De opstartfase duurt over het algemeen ongeveer 1 tot 2 maanden tot de afronding. Deze fase bestaat doorgaans uit de volgende werkzaamheden: 

  • Zoekwoordenonderzoek: onderzoeken op welke termen de doelgroep zoekt naar jouw producten of diensten.
  • Het analyseren van de website: is de techniek op orde? Welke SEO-mogelijkheden laat je nog onbenut.
  • De websitenavigatie optimaal inrichten, zodat de belangrijkste pagina’s binnen 3 klikken bereikbaar zijn.
  • Gedrag op de website meetbaar maken, zodat er maandelijke bijgestuurd kan worden.

Maandelijkse werkzaamheden

Na afronding van de opstartfase, gaan we aan de slag met de maandelijkse werkzaamheden, bestaande uit 3 vaste onderdelen:

SEO-Werkzaamheden: maandelijks sturen wij de SEO-campagne bij door het verbeteren van de websitetechniek, het ontwikkelen van content en het plaatsen van relevante backlinks.

Maandelijkse rapportage: het uitvoeren van analyses staat hoog op onze prioriteitenlijst en zien wij als onmisbaar onderdeel. Wij analyseren de resultaten van de website en maken deze voor de klant visueel in een maandelijkse rapportage.

Maandelijkse meeting met de klant: de voortgang van de werkzaamheden, de rapportages en vragen worden besproken in een maandelijkse meeting met de klant. Dit checkmoment is een belangrijk onderdeel van een soepele en nauwe samenwerking.

Let's create brands.

Het nemen van de juiste stappen is lastig als je niet precies weet waar je moet beginnen. Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?

Laat ons contact opnemen.