SEO Velp

Meer lokale bezoekers trekken naar jouw bakkerij of tandartspraktijk in Velp? Zorg ervoor dat jouw website hoog scoort op lokale zoekopdrachten zoals “bakkerij Velp” of “tandarts Velp”. Lokale SEO legt de focus op nieuwe klanten bij jou in de buurt. Met onze werkwijze werken we toe naar een betere vindbaarheid in Velp en omgeving.

Gratis potentieonderzoek
Diepgaande kennis van de lokale markt
Begrijpelijke aanpak

Lokale SEO voor ondernemers in Velp

Yeps kan jouw bedrijf adviserend en meewerkend ondersteunen met het toepassen van lokale SEO. Samen kijken we naar de beste aanpak voor de branche waarin jouw bedrijf actief is. Dit baseren we op een uitgebreid zoekwoordenonderzoek waarin ook gekeken wordt naar de mate van concurrentie in Velp en het beschikbare budget.

Sebastiaan en Isabel met brainstormkaarten
Klaar met complexe SEO-strategieën?
Wij ook! Benieuwd hoe wij concreet, doelgericht en bondig een effectieve lokale of landelijke SEO-strategie voor je ontwikkelen die inzicht geeft in jouw online groeipotentieel? Vraag de gratis vindbaarheidscheck aan.

Merken waar we voor werken

Logo Vakmanschap Techniek
logo top beveiliging
Logo Eureka
logo Celine Marelia
logo Arnhem Studiestad
logo De Batouwe
logo OC de Pelikaan
logo Cbt
Logo Wij Techniek
Logo HAN
Stefan, Fabiaan en Sebastiaan met sticky notes op het raam

Snel schakelen tussen bureau en ondernemer

Als ondernemer heb je een druk bestaan, het is daarom fijn als de samenwerking met een bureau snel en soepel verloopt. De angst van ondernemers ten aanzien van marketing bureaus zit vaak in de gedachte dat voor elke kleine wijziging direct een hoge factuur teruggestuurd wordt. Wij werken op basis van vertrouwen en doen graag dat kleine beetje extra. Het is fijn als je snel geholpen wordt zodra iets klein gewijzigd moet worden op de website. Voor ons is dit een kleine moeite en voor jou heeft dit direct impact. Denk bijvoorbeeld aan het wijzigen van een prijs op de website of het mededelen van een boodschap aan website bezoekers.

Logo Semrush
Logo Google Tag Manager
Logo Screaming Frog
Logo Hotjar
Logo Google Analytics
Logo Rank Math

Werken aan stabiele resultaten op de lange termijn

SEO is een waardevol middel als je door hebt wat voor impact het heeft op de lange termijn, te vaak zien wij nog dat ondernemers gemakzuchtig denken over de resultaten die ze mogen verwachten op de korte termijn. Wij snappen de gedachte, maar blijven altijd realistisch naar klanten en schetsen daarom geen valse verwachtingen. Wel is het zo dat lokale SEO sneller resultaten oplevert vergeleken met landelijke zoektermen. Door het volgen van Google’s richtlijnen zorgen we ervoor dat op de lange termijn jouw website beter vindbaar wordt.

Hoe ziet een SEO-traject er bij ons uit?

1.

Onderneming leren kennen

Het geven van eerlijk SEO-advies gaat samen met het begrijpen van een onderneming. Dit is cruciaal om de slag te maken naar een SEO-strategie. In het eerste gesprek leggen we de focus op het ontdekken van de bedrijfsdoelen, doelgroep, producten & diensten en trends die van invloed zijn op de branche.

2.

Potentie SEO-traject onderzoeken

Het investeren in SEO is niet waardevol voor elk bedrijf. Het is daarom belangrijk dat jij als ondernemer vooraf duidelijk hebt wat de mogelijkheden zijn op de lange termijn. Met de input uit de kennismaking doen wij een kort onderzoek of de doelgroep online zoekt naar jouw producten of diensten. Als de seinen op groen staan, starten we het traject!

3.

Uitgebreid zoekwoorden­onderzoek & techniek website

Content en websitetechniek zijn twee belangrijke onderdelen van SEO. In het opstarttraject ligt de focus daarom op deze twee pijlers. We voeren een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit. De termen gebruiken we voor het schrijven van content.

Een goed functionerende website is essentieel voor gebruikers, daarom zorgen we ervoor dat alle technische fouten verholpen worden en dat gedrag op de website gemeten wordt.

4.

Maandelijkse werkzaamheden

Als de opstart afgerond is, starten we met de maandelijkse werkzaamheden. Dit bestaat doorgaans uit het schrijven van content, technische verbeteringen en het plaatsen van relevante links naar jouw website. Aan het begin van elke nieuwe maand ontvang je een rapportage en vindt er een meeting plaats. Tijdens de meeting bespreken we de werkzaamheden, het proces en de resultaten.

Klaar om de lokale ambitie van je bedrijf te benutten?
Wij kunnen niet wachten om de lokale ambitie van jouw bedrijf in kaart te brengen en je te vertellen waar je groeipotentieel zit. Wist je dat het meeste groeipotentieel vaak lokaal te behalen valt? Neem vandaag nog contact op voor een gratis kennissessie en ontvang een advies op maat. Jouw lokale zichtbaarheid begint hier!

Hoe hoog je rankt in Google is afhankelijk van verschillende factoren. Het kan afhangen van concurrentie, de branche waar je je in bevindt, de kwaliteit van de inhoud, techniek van de website en backlinks. Het verbeteren van deze punten is een continu proces, waardoor je steeds hoger komt in Google.

SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising) zijn twee onderdelen van online marketing. Beiden zijn gericht op zoekmachines zoals Google. Bij SEO ben je vooral bezig om organisch hoger te komen in de zoekmachines, bij SEA betaal je per klik en wordt je zichtbaar via advertenies in zoekmachines.

Lokale SEO is een tak binnen SEO die zich richt op specifieke regio’s. Iemand uit de omgeving Velp bezoekt doorgaans liever een kapper in de omgeving dan een kapper waarvoor je een uur moet reizen. Met lokale SEO willen zoekmachines bedrijven tonen die actief zijn in de regio. Een voorbeeld van een lokaal zoekwoord is “rijschool Velp”. Uit het zoekwoord kan je afleiden dat de gebruiker specifiek op zoek is naar een rijschool uit Velp.

Martijn van Keulen
Eigenaar OC De Pelikaan
Martijn

Je merkt dat je echt te maken hebt met een marketingbureau dat werkt als team, heel goed samenwerkt, sterke communicatie heeft en een complete dienst levert. Ik heb het gevoel dat ze bij Yeps echt weten wat ze doen, het zijn echte specialisten, en dat blijkt maar weer uit het resultaat. Ik vind het vooral fijn dat ik alles onder één dak heb en zelf niet meer hoef te schakelen tussen meerdere partijen, dat is erg prettig.

Robert Kraaijenzang
Commercieel Directeur Prodeta ICT
Robert

Yeps heeft goede SEO-vriendelijke websiteteksten geschreven en wist de gewenste tone-of-voice door te voeren, zodat de website echt onze identiteit weergeeft.

Meer weten? Let’s talk.
Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?
Stuur ons een e-mail
Meer weten Bobbie