Lokale SEO voor ondernemers in Velp

Yeps kan jouw bedrijf adviserend en meewerkend ondersteunen met het toepassen van lokale SEO. Samen kijken we naar de beste aanpak voor de branche waarin jouw bedrijf actief is. Dit baseren we op een uitgebreid zoekwoordenonderzoek waarin ook gekeken wordt naar de mate van concurrentie in Velp en het beschikbare budget.

Analyseer mijn website! Doe de gratis vindbaarheidscheck

Ontvang een gratis SEO-adviesrapport met de belangrijkste verbeterpunten voor jouw website. Geef jouw website op en ontvang binnen 5 werkdagen een persoonlijkrapport. Start hieronder jouw vindbaarheidscheck

Stap 1 van 2

  • Analyseer mijn website!

Snel schakelen tussen bureau en ondernemer

Als ondernemer heb je een druk bestaan, het is daarom fijn als de samenwerking met een bureau snel en soepel verloopt. De angst van ondernemers ten aanzien van marketing bureaus zit vaak in de gedachte dat voor elke kleine wijziging direct een hoge factuur teruggestuurd wordt. Wij werken op basis van vertrouwen en doen graag dat kleine beetje extra. Het is fijn als je snel geholpen wordt zodra iets klein gewijzigd moet worden op de website. Voor ons is dit een kleine moeite en voor jou heeft dit direct impact. Denk bijvoorbeeld aan het wijzigen van een prijs op de website of het mededelen van een boodschap aan website bezoekers.

Werken aan stabiele resultaten op de lange termijn

SEO is een waardevol middel als je door hebt wat voor impact het heeft op de lange termijn, te vaak zien wij nog dat ondernemers gemakzuchtig denken over de resultaten die ze mogen verwachten op de korte termijn. Wij snappen de gedachte, maar blijven altijd realistisch naar klanten en schetsen daarom geen valse verwachtingen. Wel is het zo dat lokale SEO sneller resultaten oplevert vergeleken met landelijke zoektermen. Door het volgen van Google’s richtlijnen zorgen we ervoor dat op de lange termijn jouw website beter vindbaar wordt.

Hoe ziet een SEO-traject er bij ons uit?

 

Onderneming leren kennen

Het geven van eerlijk SEO-advies gaat samen met het begrijpen van een onderneming. Dit is cruciaal om de slag te maken naar een SEO-strategie. In het eerste gesprek leggen we de focus op het ontdekken van de bedrijfsdoelen, doelgroep, producten & diensten en trends die van invloed zijn op de branche.

Potentie SEO-traject onderzoeken

Het investeren in SEO is niet waardevol voor elk bedrijf. Het is daarom belangrijk dat jij als ondernemer vooraf duidelijk hebt wat de mogelijkheden zijn op de lange termijn. Met de input uit de kennismaking doen wij een kort onderzoek of de doelgroep online zoekt naar jouw producten of diensten. Als de seinen op groen staan, starten we het traject!

Uitgebreid zoekwoordenonderzoek & techniek website

Content en websitetechniek zijn twee belangrijke onderdelen van SEO. In het opstarttraject ligt de focus daarom op deze twee pijlers. We voeren een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit. De termen gebruiken we voor het schrijven van content.

Een goed functionerende website is essentieel voor gebruikers, daarom zorgen we ervoor dat alle technische fouten verholpen worden en dat gedrag op de website gemeten wordt.

Maandelijkse werkzaamheden

Als de opstart afgerond is starten we met de maandelijkse werkzaamheden. Dit bestaat doorgaans uit het schrijven van content, technische verbeteringen en het plaatsen van relevante links naar jouw website. Aan het begin van elke nieuwe maand ontvang je een rapportage en vindt er een meeting plaats. Tijdens de meeting bespreken we de werkzaamheden, het proces en de resultaten.

Let's create brands.

Het nemen van de juiste stappen is lastig als je niet precies weet waar je moet beginnen. Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?

Laat ons contact opnemen.