Jouw SEO-specialisten gevestigd in de regio Zutphen

Onze ervaring is dat een bureau die in de buurt is gevestigd een samenwerking soepeler laat verlopen. Speelt er iets belangrijks in jouw bedrijf dat van toepassing is op de SEO-strategie? Een bureau in de buurt is doorgaans sneller bereikbaar en ben je binnen no-time bij ons op kantoor. Onze SEO-specialisten verwelkomen je met open armen en bieden snel hulp.

Analyseer mijn website! Doe de gratis vindbaarheidscheck

Ontvang een gratis SEO-adviesrapport met de belangrijkste verbeterpunten voor jouw website. Geef jouw website op en ontvang binnen 5 werkdagen een persoonlijkrapport. Start hieronder jouw vindbaarheidscheck

Stap 1 van 2

  • Analyseer mijn website!

Werkwijze die voldoet aan zoekmachine richtlijnen

Investeren in SEO is waardevol als je op de lange termijn stabiele resultaten behaalt. Het behalen van zulke resultaten is mogelijk als de werkzaamheden in lijn zijn met de richtlijnen van zoekmachines. De strategie en werkzaamheden die wij uitrollen zijn hierop gericht. Er zijn tactieken die op de korte termijn rendabel zijn, maar vaak is dit van korte duur en in strijd met de richtlijnen. Kies daarom voor een bureau dat eerlijk is over de wijze waarop de resultaten behaald worden.

Waarom de hulp inschakelen van een bureau?

Investeren in SEO is waardevol als je op de lange termijn stabiele resultaten behaalt. Het behalen van zulke resultaten is mogelijk als de werkzaamheden in lijn zijn met de richtlijnen van zoekmachines. De strategie en werkzaamheden die wij uitrollen zijn hierop gericht. Er zijn tactieken die op de korte termijn rendabel zijn, maar vaak is dit van korte duur en in strijd met de richtlijnen. Kies daarom voor een bureau dat eerlijk is over de wijze waarop de resultaten behaald worden. SEO.

Waarom de hulp van een bureau inschakelen?

Druk bezig met je onderneming of ontbreekt diepgaande SEO-kennis in het marketingteam? In beide gevallen is een bureau de redende engel:

 

  • Onze SEO-specialisten werken met de beste SEO-tools die op de markt aanwezig zijn.
  • Bespaar tijd en geld door het uit handen geven van SEO-werkzaamheden. Focus op de grote lijnen waar jij als ondernemer of marketingmanager op wil richten.
  • Door de ervaring van een bureau voorkom je beginnersfouten als je het zelf doet.
  • Naast het uitvoeren van werkzaamheden voorzien wij jouw eigen medewerkers ook van advies. Op deze manier leert jouw marketingteam inhoudelijk over SEO.

Elke maand evalueren we samen de resultaten

Zoekmachine optimalisatie is een traject waarvan je de vruchten op de lange termijn plukt. In het begin krijgt elke bureau de vraag hoelang het duurt voordat het wat oplevert. Houd rekening met ongeveer 6 tot 12 maanden. Neemt niet weg dat de eerste maanden belangrijk zijn. In deze maanden wordt de basis gelegd. Mede hierom is er in deze fase veelvuldig contact. Elke maand is er een meeting waarin de werkzaamheden en resultaten besproken worden. Op deze manier zie jij als klant hoe jouw “SEO-medewerkers” werken aan website.

Hoe werken wij aan de SEO van jouw website?

Kennis maken met jouw bedrijf

Bij het kennismakingsgesprek met de klant zijn we benieuwd naar jouw bedrijf en de bedrijfsdoelen die nagestreefd worden. Voordat we overgaan naar een SEO-strategie gaan we op zoek naar de verbindende factoren van jouw onderneming met Zutphen en de regio.

Onderzoek naar SEO-potentie

Een website met veel bezoekers via zoekmachines klinkt aantrekkelijk, toch is niet voor elk bedrijf SEO weggelegd. Investeren in SEO is dan niet de beste optie. Het voorkomen van een weggegooide investering doen we door het uitvoeren van een potentieonderzoek. In deze fase wordt onderzocht of SEO überhaupt potentie heeft. Is het antwoord: ja? Dan wordt het tijd voor het maken van een strategie.

SEO-strategie ontwikkelen

Een SEO-strategie begint met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Dit onderzoek wordt de basis van de strategie. Afhankelijk de bedrijfsdoelen kiezen we uiteindelijk de zoekwoorden waar pagina’s voor geschreven worden. Dit kan gericht zijn op de regio Zutphen, maar ook een landelijke-strategie is een optie. Naast het ontwikkelen van de strategie besteden we ook aandacht aan het inrichten van analyse-tools en het vinden van verbeterpunten voor de website.

Uitvoeren van SEO-strategie

In elke SEO-strategie staan drie onderdelen centraal: techniek, content en autoriteit. In de maandelijkse werkzaamheden vertalen we deze factoren in concrete werkzaamheden. Aan het begin van de nieuwe maand ontvang je een rapportage met de resultaten en verrichte werkzaamheden. Deze worden in de maandelijkse meeting besproken.

Let's create brands.

Het nemen van de juiste stappen is lastig als je niet precies weet waar je moet beginnen. Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?

Laat ons contact opnemen.