SEO voor bedrijven in Duiven en omgeving

Een lokale SEO-strategie is waardevol voor de vindbaarheid van jouw bedrijf. Een potentiële klant geeft vaak de voorkeur aan lokale ondernemingen voor het afnemen van een product of dienst. Dit stamt af uit de menselijke behoefte van verbondenheid, vertrouwen en het gevoel van bijdragen aan de eigen gemeenschap. Het draait om het ervaren van het ‘wij-gevoel’. Lokale bedrijven zijn fysiek dichtbij en bieden vaak directe ondersteuning en beschikbaarheid. Dit geeft potentiële klanten de kans om rechtstreeks bij te dragen aan hun eigen gemeenschap. Met een lokale SEO-strategie kan jouw onderneming slim inspelen op de basisbehoeften van de mens, en wordt jouw bedrijf beter gevonden door potentiële klanten.

Analyseer mijn website! Doe de gratis vindbaarheidscheck

Ontvang een gratis SEO-adviesrapport met de belangrijkste verbeterpunten voor jouw website. Geef jouw website op en ontvang binnen 5 werkdagen een persoonlijkrapport. Start hieronder jouw vindbaarheidscheck

Stap 1 van 2

  • Analyseer mijn website!

Ontdek de kracht van Yeps

SEO is een complex proces dat afhangt van diverse factoren. Binnen Yeps beschikken we over een team van specialisten die zich inzetten om alle aspecten van jouw bedrijf te optimaliseren voor zoekmachines. Vanuit de drie pijlers van SEO: autoriteit, content en techniek, stellen wij samen met jou een SEO-strategie op die passend is voor jouw bedrijf. In nauwe samenwerking met de contentmarketeer werk je aan het ontwikkelen van aansprekende commerciële en informatieve content. Met het team van Yeps kan jij de online aanwezigheid van jouw bedrijf vergroten en een blijvende indruk bij de doelgroep achterlaten!

SEO simpel uitgelegd

Het zoekmachineoptimalisatiestrategie proces varieert sterk per bedrijf. Het vaststellen van de essentie van jouw bedrijf en de doelgroep die je wilt bereiken is essentieel. Dit is de basis voor een goede SEO-strategie. Belangrijk is wel om in gedachte te houden dat een SEO-strategie tijd kost. In sommige sectoren heerst veel concurrentie. Ieder van deze concurrenten strijd voor de toppositie binnen de zoekresultaten. Ze proberen te ranken voor dezelfde zoekwoorden als jouw bedrijf. SEO is daarom een continue proces, waarbij je constant in de race bent met concurrenten. De intentie achter zoekwoorden snappen is de manier op concurrenten af te troeven en op de lange termijn topposities te claimen.

Welke stappen zijn essentieel om hoger te scoren binnen de zoekresultaten?

 

Het groeipotentieel bepalen

Het groeipotentieel van jouw online vindbaarheid wordt bepaald aan de hand van een
nul-meting en een zoekwoordenonderzoek. Er wordt gekeken naar de huidige vindbaarheid van jouw website en naar relevante zoekwoorden waar jouw organisatie op gevonden kan worden. Dit onderzoek vormt de basis voor jouw SEO-strategie en bied inzicht in de groeimogelijkheden van jouw online vindbaarheid.

De techniek achter jouw website

Websitetechniek is de basis van SEO. Met een goede opbouw en navigatie van jouw website wordt de ervaring van de bezoekers verbetert. Met een heldere navigatie vinden bezoekers beter en sneller de informatie die zij zoeken. Ook de opbouw is ook van groot belang voor de zoekmachines om de verschillende pagina’s op jouw website te vinden.

Mobielvriendelijkheid

De website achter jouw bedrijf moet zowel geschikt zijn voor gebruik op desktop als op mobiel. Veel lokale zoekopdrachten worden namelijk uitgevoerd op mobiele apparaten. Dit heeft met name te maken met gemak en toegankelijkheid. Mensen hebben vaak een directe behoefte aan informatie, en een mobiel is dan snel en binnen handbereik.

Het creëren van unieke content

De rol van content in SEO is van cruciaal belang. Mensen zoeken op woorden met een bepaalde intentie. De kunst is het creëren van content die past bij de intentie van de zoeker. Zoekmachines willen de beste zoekresultaten bovenaan. Het snappen van de intentie is in deze fase cruciaal.

Let's create brands.

Het nemen van de juiste stappen is lastig als je niet precies weet waar je moet beginnen. Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?

Laat ons contact opnemen.