SEO Duiven

Ben jij een lokale ondernemer in Duiven die graag meer klanten wil aantrekken? Dan is lokale SEO de volgende stap voor jou! Een belangrijke start is het claimen van jouw Google bedrijfsprofiel als je dit nog niet gedaan hebt. Met dit als startpunt kan Yeps jouw organisatie begeleiden naar een goede online vindbaarheid. Wij zijn gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie. Met onze aanpak laat jij een blijvende indruk achter bij jouw doelgroep!

Overweeg je het gebruik van SEO om je klanten lokaal te bereiken? Nodig ons dan uit voor een vrijblijvende analyse en ontdek waar de online kansen voor jouw bedrijf liggen.

Gratis potentieonderzoek
Diepgaande kennis van de lokale markt
Begrijpelijke aanpak

SEO voor bedrijven in Duiven en omgeving

Een lokale SEO-strategie is waardevol voor de vindbaarheid van jouw bedrijf. Een potentiële klant geeft vaak de voorkeur aan lokale ondernemingen voor het afnemen van een product of dienst. Dit stamt af uit de menselijke behoefte van verbondenheid, vertrouwen en het gevoel van bijdragen aan de eigen gemeenschap. Het draait om het ervaren van het ‘wij-gevoel’. Lokale bedrijven zijn fysiek dichtbij en bieden vaak directe ondersteuning en beschikbaarheid. Dit geeft potentiële klanten de kans om rechtstreeks bij te dragen aan hun eigen gemeenschap. Met een lokale SEO-strategie kan jouw onderneming slim inspelen op de basisbehoeften van de mens, en wordt jouw bedrijf beter gevonden door potentiële klanten.

Sebastiaan en Isabel met brainstormkaarten
Klaar met complexe SEO-strategieën?
Wij ook! Benieuwd hoe wij concreet, doelgericht en bondig een effectieve lokale of landelijke SEO-strategie voor je ontwikkelen die inzicht geeft in jouw online groeipotentieel? Vraag de gratis vindbaarheidscheck aan.

Merken waar we voor werken

Logo Vakmanschap Techniek
logo top beveiliging
Logo Eureka
logo Celine Marelia
logo Arnhem Studiestad
logo De Batouwe
logo OC de Pelikaan
logo Cbt
Logo Wij Techniek
Logo HAN
Stefan, Fabiaan en Sebastiaan met sticky notes op het raam

Ontdek de kracht van Yeps

SEO is een complex proces dat afhangt van diverse factoren. Binnen Yeps beschikken we over een team van specialisten die zich inzetten om alle aspecten van jouw bedrijf te optimaliseren voor zoekmachines. Vanuit de drie pijlers van SEO: autoriteit, content en techniek, stellen wij samen met jou een SEO-strategie op die passend is voor jouw bedrijf. In nauwe samenwerking met de contentmarketeer werk je aan het ontwikkelen van aansprekende commerciële en informatieve content. Met het team van Yeps kan jij de online aanwezigheid van jouw bedrijf vergroten en een blijvende indruk bij de doelgroep achterlaten!

Logo Semrush
Logo Google Tag Manager
Logo Screaming Frog
Logo Hotjar
Logo Google Analytics
Logo Rank Math

SEO simpel uitgelegd

Het zoekmachine­optimalisatie­strategie­proces varieert sterk per bedrijf. Het vaststellen van de essentie van jouw bedrijf en de doelgroep die je wilt bereiken is essentieel. Dit is de basis voor een goede SEO-strategie. Belangrijk is wel om in gedachte te houden dat een SEO-strategie tijd kost. In sommige sectoren heerst veel concurrentie. Ieder van deze concurrenten strijd voor de toppositie binnen de zoekresultaten. Ze proberen te ranken voor dezelfde zoekwoorden als jouw bedrijf. SEO is daarom een continue proces, waarbij je constant in de race bent met concurrenten. De intentie achter zoekwoorden snappen is de manier op concurrenten af te troeven en op de lange termijn topposities te claimen.

Welke stappen zijn essentieel om hoger te scoren binnen de zoekresultaten?

1.

Het groeipotentieel bepalen

Het groeipotentieel van jouw online vindbaarheid wordt bepaald aan de hand van een nul-meting en een zoekwoordenonderzoek. Er wordt gekeken naar de huidige vindbaarheid van jouw website en naar relevante zoekwoorden waar jouw organisatie op gevonden kan worden. Dit onderzoek vormt de basis voor jouw SEO-strategie en bied inzicht in de groeimogelijkheden van jouw online vindbaarheid.

2.

De techniek achter jouw website

Websitetechniek is de basis van SEO. Met een goede opbouw en navigatie van jouw website wordt de ervaring van de bezoekers verbetert. Met een heldere navigatie vinden bezoekers beter en sneller de informatie die zij zoeken. Ook de opbouw is ook van groot belang voor de zoekmachines om de verschillende pagina’s op jouw website te vinden.

3.

Mobielvriendelijkheid

De website achter jouw bedrijf moet zowel geschikt zijn voor gebruik op desktop als op mobiel. Veel lokale zoekopdrachten worden namelijk uitgevoerd op mobiele apparaten. Dit heeft met name te maken met gemak en toegankelijkheid. Mensen hebben vaak een directe behoefte aan informatie, en een mobiel is dan snel en binnen handbereik.

4.

Het creëren van unieke content

De rol van content in SEO is van cruciaal belang. Mensen zoeken op woorden met een bepaalde intentie. De kunst is het creëren van content die past bij de intentie van de zoeker. Zoekmachines willen de beste zoekresultaten bovenaan. Het snappen van de intentie is in deze fase cruciaal.

Klaar om de lokale ambitie van je bedrijf te benutten?
Wij kunnen niet wachten om de lokale ambitie van jouw bedrijf in kaart te brengen en je te vertellen waar je groeipotentieel zit. Wist je dat het meeste groeipotentieel vaak lokaal te behalen valt? Neem vandaag nog contact op voor een gratis kennissessie en ontvang een advies op maat. Jouw lokale zichtbaarheid begint hier!

Linkbuilding is nog steeds een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Met Linkbuilding werk je aan het verkrijgen van links van andere websites die naar jouw website verwijzen. Hiermee werk je aan de autoriteit van jouw website, en laat je zien aan zoekmachines dat je een expert bent in de branche waarin jouw bedrijf actief is.

Volgens zoekmachines kan het 4 tot 12 maanden duren voordat de eerste resultaten binnen een SEO-strategie zichtbaar worden. Hierbij is onderhoud en monitoring wél essentieel, omdat je dan zo nodig aanpassingen kan maken.

Bij Yeps bieden wij SEO aan voor zzp’ers, mkb’ers en voor de kleinere ondernemers. Samen met jouw onderzoeken wij de mogelijkheden voor een passende strategie, afgestemd op jouw doelen en budget. Wij bieden de expertise en tools om jouw organisatie te ondersteunen binnen de online groei en zichtbaarheid van jouw organisatie, ongeacht de grootte ervan.

Martijn van Keulen
Eigenaar OC De Pelikaan
Martijn

Je merkt dat je echt te maken hebt met een marketingbureau dat werkt als team, heel goed samenwerkt, sterke communicatie heeft en een complete dienst levert. Ik heb het gevoel dat ze bij Yeps echt weten wat ze doen, het zijn echte specialisten, en dat blijkt maar weer uit het resultaat. Ik vind het vooral fijn dat ik alles onder één dak heb en zelf niet meer hoef te schakelen tussen meerdere partijen, dat is erg prettig.

Robert Kraaijenzang
Commercieel Directeur Prodeta ICT
Robert

Yeps heeft goede SEO-vriendelijke websiteteksten geschreven en wist de gewenste tone-of-voice door te voeren, zodat de website echt onze identiteit weergeeft.

Meer weten? Let’s talk.
Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?
Stuur ons een e-mail
Meer weten Bobbie