Marketingplan laten schrijven

Verbeter jouw marketing­strategie

Een marketingplan maken is niet gelijk het eerste waar je aan denkt als je met je bedrijf ergens tegen aanloopt. Loopt jouw omzet terug, heb je een nieuwe concurrent of weet je niet hoe je je doelgroep kan bereiken? Dat zijn slechts een paar voorbeelden waarbij een marketingplan je enorm kan helpen. Je kan natuurlijk ook een marketingplan laten schrijven wanneer je een mooie kans ziet op het gebied van marketing.

Waarom een marketingplan laten schrijven door Yeps?

Het is lastig om zo’n marketing plan zelf te schrijven, omdat je waarschijnlijk al druk genoeg bent met andere werkzaamheden waardoor dit steeds naar voren wordt geschoven. Waarom zou je het dan niet gewoon laten doen door een team vol specialisten?

Er komt een heel proces kijken bij het maken van een marketingplan, daarom verdiepen wij ons eerst goed in de klant. Wat wil je nou precies bereiken met je marketingplan? We verdiepen ons hierin, brainstormen met zijn allen en stellen zo samen de best mogelijke marketingstrategie op. Wij streven ernaar altijd het onderste uit de kan te halen.

Sebastiaan en Isabel met brainstormkaarten

Merken waar we voor werken

Logo Vakmanschap Techniek
logo top beveiliging
Logo Eureka
logo Celine Marelia
logo Arnhem Studiestad
logo De Batouwe
logo OC de Pelikaan
logo Cbt
Logo Wij Techniek
Logo HAN
Stefan, Fabiaan en Sebastiaan met sticky notes op het raam
Het interessante aan Yeps is dat wij verschillende expertises in huis hebben binnen een klein team.

Zo wordt bij ons iedereen betrokken bij een nieuw marketingplan, van sales tot online marketeer tot multimediaspecialist tot merkstrateeg tot contentspecialist. Iedere expert pitcht zijn ideeën over zijn specialisme en vervolgens brainstormen we met zijn allen, hierbij vult iedereen elkaar aan waar nodig. Dit zorgt voor de meest creatieve ideeën en voornamelijk dat we samen een compleet samenhangend marketingplan kunnen maken.

Ben jij benieuwd wat voor kansen wij zien voor jouw bedrijf? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.
Een goed gesprek en een lekker bakkie koffie zijn van meer waarde dan een paar centen.

Martijn van Keulen
Eigenaar OC De Pelikaan
Martijn

Je merkt dat je echt te maken hebt met een marketingbureau dat werkt als team, heel goed samenwerkt, sterke communicatie heeft en een complete dienst levert. Ik heb het gevoel dat ze bij Yeps echt weten wat ze doen, het zijn echte specialisten, en dat blijkt maar weer uit het resultaat. Ik vind het vooral fijn dat ik alles onder één dak heb en zelf niet meer hoef te schakelen tussen meerdere partijen, dat is erg prettig.

Robert Kraaijenzang
Commercieel Directeur Prodeta ICT
Robert

Yeps heeft goede SEO-vriendelijke websiteteksten geschreven en wist de gewenste tone-of-voice door te voeren, zodat de website echt onze identiteit weergeeft.

Meer weten? Let’s talk.
Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?
Stuur ons een e-mail
Meer weten Bobbie