• Marketing­strategie

  Een blauwdruk voor succes

  Resultaat bereik je zelden vanzelf. Daarom formuleer je als organisatie doelen en daar zet je acties op uit. Welke stip zet jij op de horizon en aan welke knoppen draai je om groei te realiseren? Hoe bewust ben je daar mee bezig en in welke mate is de marketing van je organisatie daar al op afgestemd? De basis van onze dienstverlening begint bij een strategie op maat dat past bij jouw unieke bedrijfsdoelen en -behoeften. Dit omvat een analyse van de organisatie-identiteit, doelgroep & de markt, ontwikkeling van doelgerichte strategie en een effectief implementatieplan. Klaar om een stap voorwaarts te zetten? Plan een kennismakingsgesprek in.

  Sebastiaan met laptop op stoel

  Onze strategieën zijn concreet, doelgericht en bondig

  Concreet gaan we helpen bij het vertalen van je organisatiedoelen naar marketingdoelen. Dit doen we door middel van een brainstormsessie, waarbij we kritische vragen stellen over wat je doet, voor wie je dat doet en waarom jouw organisatie doet wat hij doet. Goed in kaart brengen waarom je een bepaalde dienstverlening levert of producten verkoopt helpt enorm bij het bereiken van je doelen. Nadat we de organisatie, doelgroep en markt in kaart hebben gebracht weten we waar de kansen zich voortdoen en ontwikkelen we een strategie waaruit een implementatieplan met KPI’s volgt. Deze monitoren we nauwkeurig bij de uitvoering en scherpen zo nodig de strategie aan.

  Bobbie en Fabiaan overleggen bij flipover met statistieken
  Klaar met complexe marketingstrategieën?
  Wij ook! Benieuwd hoe wij concreet, doelgericht en bondig een effectieve marketingstrategie voor je ontwikkelen? Vraag nu de gratis ambitiescan aan.

  Merken waar we voor werken

  Logo Vakmanschap Techniek
  logo top beveiliging
  Logo Eureka
  logo Celine Marelia
  logo Arnhem Studiestad
  logo De Batouwe
  logo OC de Pelikaan
  logo Cbt
  Logo Wij Techniek
  Logo HAN
  Bobbie in gesprek met klant aan tafel

  Resultaten die we voor je gaan behalen

  Online zichtbaarheid en merkbekendheid

  We vergroten jouw online zichtbaarheid en versterken je merkidentiteit door middel van strategische digitale tactieken zoals SEO en social media.

  Klantloyaliteit

  We bouwen sterke klantrelaties op en trekken tegelijkertijd nieuwe klanten aan door gerichte campagnes die waarde bieden en vertrouwen opbouwen.

  Meer omzet en marktaandeel

  Meetbare resultaten zoals aanzienlijke omzetgroei en een groter marktaandeel, dankzij geavanceerde analyses en doelgerichte marketingcampagnes.

  Onze formule: vier stappen naar groei

  1.

  Verdieping

  Wij gaan aan de slag met een diepgaande analyse naar de organisatie-identiteit, doelen, doelgroep, concurrentie en marktbeweging.

  2.

  Strategie bepalen

  Jouw doelen vertalen we naar een ijzersterke marketingstrategie waar diverse middelen naadloos op afgestemd zijn.

  3.

  Implementatie­plan

  Afgestemd op jouw unieke behoefte ontvang je een duidelijke implementatieplanning en KPI’s.

  4.

  Uitvoering en optimalisatie

  Maandelijks gaan we voor je aan de slag, waarbij wij resultaten monitoren en de strategie continu aanscherpen.

  Klaar om te groeien? Neem contact op voor een kennismaking.

  Klaar om een stap voorwaarts te zetten?

  Korte lijnen, een vleugje humor en het gevoel hebben dat we elkaar snappen en vertrouwen vinden we enorm belangrijk. Plan een kennismakingsgesprek in om te kijken of we deze zakelijke ‘klik’ met elkaar kunnen vinden.

  Isabel met boek en koffie leunend tegen stoel
  Lisanne Smeenk
  Manager Examencentra Eureka Examens
  Eureka

  Marketing is meer dan zichtbaarheid en vindbaarheid. Yeps heeft Eureka door haar planmatige en praktische aanpak weten te ontwikkelen tot het merk dat we nu zijn. En op dat merk zijn we trots!

  Richard Huurman
  Commercieel Directeur Cbt
  Richard

  Yeps ontwikkeld jaarlijks een strategisch marketingplan en op basis van een actieplan promoten zij onze nieuwe producten/diensten. Yeps is een flexibele partner in de uitvoer en houdt zicht op de lange termijn. Daarbij zijn ze schrikbarend grappig.

  Succesverhalen die we graag met je delen

  Sub-branding
  Websitestructuur
  User experience
  8 nieuwe websites voor een verbeterde gebruikerservaring van verschillende doelgroepen.

  Cbt

  FD Gazellen Award
  400+ leads per jaar
  + 384% volgers op LinkedIn
  Strategische vernieuwing bij Cbt: nieuwe marketingstrategie, website en verhoogde online aanwezigheid benadrukken unieke waarde in maakindustrie.
  Doelgroepinzicht
  Merkidentiteit
  + 1013% volgers op LinkedIn
  Een strategische herpositionering, doelgerichte marketingstrategie, vernieuwde visuele identiteit en digitale aanwezigheid boosten Eureka's groei en merkbekendheid.
  Webdesign
  SEO-strategie
  Conversieoptimalisatie
  Technische en visuele website-updates, SEO en conversieverbeteringen hebben de vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van OC de Pelikaan verhoogd.
  Merkidentiteit
  Design en logo
  Twee websites
  Nieuwe merkidentiteit voor Qolor met focus op verbinding en vertrouwen, inclusief design update en twee doelgerichte websites.
  Meer weten? Let’s talk.
  Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?
  Stuur ons een e-mail
  Meer weten Bobbie