• OC de Pelikaan: moderne look en beter vindbaar

  Website-update

  Technische en visuele verbeteringen verhogen vindbaarheid.

  SEO-strategie

  Optimalisatie van landingspagina's verbetert zoekmachineprestaties.

  Conversieoptimalisatie

  Vernieuwd ontwerp en uniforme huisstijl verbeteren gebruiksvriendelijkheid.

  Ondernemerscentrum de Pelikaan pand buiten

  De uitdaging

  Wat vroeger een inktfabriek was, is nu een bruisend ondernemerscentrum; OC de Pelikaan. Een historisch pand in hartje Zevenaar waar ondernemers kantoorruimtes kunnen huren. Om te zorgen dat alle ruimtes verhuurd worden, dient het ondernemerscentrum goed vindbaar te zijn. Niet alleen fysiek, maar ook online. Met die vraag is OC de Pelikaan bij Yeps terecht gekomen.

  Toen Yeps aan de slag wilde met een SEO-strategie voor het verbeteren van de vindbaarheid, kwam al snel naar boven dat de website te sterk verouderd was. Op deze manier kon SEO niet goed toegepast worden, dús moest ook de website onder handen genomen worden.

  Mockup website OC de Pelikaan homepagina
  Je merkt dat je echt te maken hebt met een marketingbureau dat werkt als team, heel goed samenwerkt, sterke communicatie heeft en een complete dienst levert. Ik heb het gevoel dat ze bij Yeps echt weten wat ze doen, het zijn echte specialisten, en dat blijkt maar weer uit het resultaat. Ik vind het vooral fijn dat ik alles onder één dak heb en zelf niet meer hoef te schakelen tussen meerdere partijen, dat is erg prettig.
  Martijn van Keulen
  Eigenaar OC De Pelikaan
  Mockup website OC de Pelikaan landingspagina

  Het resultaat

  Website: technische en visuele update

  De website onderging technische en visuele aanpassingen, die essentieel waren voor het vervolgtraject. Deze verbeteringen hebben de vindbaarheid aanzienlijk verhoogd. De visuele aanpassingen zijn voordelig geweest voor de merkbeleving van bezoekers. Daarnaast heeft de technische update de veiligheid van de website volledig hersteld.

  SEO-strategie

  Om de prestaties binnen zoekmachines te verbeteren, zijn de landingspagina’s van de website geoptimaliseerd door middel van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Op basis hiervan zijn de teksten herzien en zijn er extra landingspagina’s gecreëerd. Deze aanpassingen leveren nog steeds positieve resultaten op en de website blijft stijgen in de zoekresultaten.

  Conversieoptimalistie

  De website is vernieuwd met een fris ontwerp en een uniforme huisstijl die consequent doorgevoerd is op alle pagina’s. Dit zijn verbeteringen zoals duidelijk zichtbare contactgegevens, het beter uitlichten van de unieke verkooppunten (USP’s) en meer overtuigende conversieknoppen op strategische plekken. Dankzij deze vernieuwingen heeft de website nu van een moderne look en verbeterde gebruiksvriendelijkheid, wat bijdraagt aan een positievere gebruikerservaring.

  Mockup statistieken OC de Pelikaan
  Klaar voor jouw eigen succesverhaal? Let’s talk.
  Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?
  Stuur ons een e-mail
  Meer weten Bobbie