Consis Academie

Consis Academie is dé opleider van Wft-modules in de financiële wereld. Het diverse aanbod is makkelijk leesbaar en toegankelijk met een mbo-, hbo of wo opleiding. Een aantal jaar geleden is Consis Academie met Yeps gaan samenwerken, omdat ze zich bij hun toenmalige marketingbureau al een tijd lang een ‘nummertje’ voelden. Steven Dijkers, multimediaspecialist bij Yeps, werkt al vanaf het eerste moment nauw samen met Janet Schakelaar, medewerker binnendienst bij Consis Academie. Een samenwerking die voelt als vriendschap, aldus Janet. 

Van samenwerking tot vriendschap

Cases waar we trots op zijn.

Eureka, van actieplan tot identiteit

Voor Eureka stelden wij een concreet marketingcommunicatieplan op waarbij we de merkidentiteit, doelgroep en concurrentie onderzochten. Dit onderzoek was de basis voor een concrete strategie en actieplan voor 2020. Het actieplan is inmiddels uitgewerkt naar een nieuwe huisstijl, nieuwe website, diverse promotiematerialen, een contentkalender en een corporate brochure.

Bekijk deze case

Marketingstrategie als grondslag voor Cbt

Voor een heldere brandidentiteit, scherpe positionering en een gerichte strategie ontwikkelde Yeps voor Cbt in 2019 een marketingplan. Het plan legde een gegronde basis voor de marketingactiviteiten van Cbt. Inmiddels stellen we jaarlijks een concreet vervolgplan op, plaatsen we wekelijks content volgens de contentkalender en behalen we met online marketing interessante resultaten.

Bekijk deze case

Een nieuw uiterlijk voor Qolor

Qolor is een detacheringsbedrijf dat zich richt op de branches cybersecurity en safetymanagement. Tijdens de gesprekken met Qolor werd duidelijk dat ze toe waren aan een nieuwe mentale en visuele merkidentiteit met bijbehorende merkuitingen. Een nieuwe merkidentiteit die sterke kanten van de organisatie uitstraalt, bij deze tijd past en de doelgroep aanzet tot actie.

Bekijk deze case

Een nauwe samenwerking met Consis

Consis Academie is dé opleider van Wft-modules in de financiële wereld. Het diverse aanbod is makkelijk leesbaar en toegankelijk met een mbo-, hbo of wo opleiding. In deze casus vertellen we over deze nauwe samenwerking.

Bekijk deze case