Maak IMPACT met interactieve content!

Ontwikkel indrukwekkende interactieve content waarmee jij IMPACT maakt door het gebruik van AR, VR en gamification! Laat informatie letterlijk tot leven komen en geef jouw doelgroep een unieke beleving van jouw merk

Effectief overbrengen van informatie
Betrokkenheid verhogen
Informatieve en interactieve campagnes
Start direct pijl
Yeps Impact Interactieve kaart
Scan code pijl
impact play button
Kaart IMPACT in 3D

Wat is Yeps IMPACT?

Yeps IMPACT maakt het mogelijk om augmented reality en virtual reality toe te passen in je marketingcommunicatie. Door het gebruik van deze geavanceerde technologieën wordt er een nieuwe dimensie gegeven aan het overbrengen van informatie op jouw doelgroep.

Interactie met klanten bij seminars en beurzen

Onboarding van nieuw personeel

Inlichtingscampagnes voor klanten en medewerkers

Campagnes voor naamsbekendheid of tijdelijke promoties

Introductie van een nieuw product of dienst

Hoe werkt Yeps IMPACT?

De interactieve content van IMPACT neemt jouw doelgroep mee in een verhaal, waardoor een totaal nieuwe ervaring met jouw merk mogelijk is! Door de speciaal ontwikkelde QR-code te scannen, wordt de interactieve ervaring met video en animatie gestart. Zo kunnen er bij een video quizvragen toegevoegd worden en kan een ruimte in 360° geïnspecteerd worden.

De QR-code kan je bij al je communicatiemiddelen gebruiken, zoals in een magazine, op een billboard of zelfs een popcornbakje! Mocht je hier inspiratie bij nodig hebben, dan denkt Yeps IMPACT graag met jou mee. Wij geven jouw organisatie alle nodige tools voor het implementeren van deze innovatieve technologieën.

1.

Breng alles tot leven

Laat fysieke kaarten, brochures of zelfs hele banners tot leven komen door ze met je smartphone te scannen.

2.

Maak je boodschap doeltreffend

IMPACT is dé oplossing voor het doeltreffend overbrengen van je boodschap of het creëren van meer betrokkenheid. Kies voor een totale interactieve ervaring waarbij beleving centraal staat.

3.

Blijf gebruikers boeien

Houd je gebruikers scherp en laat ze vragen beantwoorden tijdens het bekijken van een video. Je kan ze zelfs een ruimte in 360 graden laten inspecteren!

Maak IMPACT met jouw organisatie
Krijg jij allerlei creatieve ingevingen tijdens het lezen over Yeps IMPACT en wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag? Neem contact met ons op. Dan kijken we samen hoe we met jouw organisatie IMPACT maken!
Lisanne Smeenk
Manager Examencentra Eureka Examens
Eureka

Marketing is meer dan zichtbaarheid en vindbaarheid. Yeps heeft Eureka door haar planmatige en praktische aanpak weten te ontwikkelen tot het merk dat we nu zijn. En op dat merk zijn we trots!

Richard Huurman
Commercieel Directeur Cbt
Richard

Yeps heeft voor ons een strategisch marketingplan ontwikkeld en op basis van een jaarplanning promoten zij onze nieuwe producten/diensten. Yeps is een flexibele partner in de uitvoer en houdt zicht op de lange termijn. Daarbij zijn ze schrikbarend grappig.

Meer weten? Let’s talk.
Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?
Stuur ons een e-mail
Meer weten Bobbie