Wat is Yeps IMPACT?

Yeps IMPACT maakt het mogelijk om augmented reality en virtual reality toe te passen in je marketingcommunicatie. Door het gebruik van deze geavanceerde technologieën wordt er een nieuwe dimensie gegeven aan het overbrengen van informatie op jouw doelgroep.

Interactie met klanten bij seminars en beurzen
Onboarding van nieuw personeel
Inlichtingscampagnes voor klanten en medewerkers
Campagnes voor naamsbekendheid of tijdelijke promoties
Introductie van een nieuw product of dienst

Wil jij de kaart fysiek ervaren voor de optimale beleving? Vul dan het formulier in en wij sturen hem naar je op!

Hoe werkt Yeps IMPACT?

De interactieve content van IMPACT neemt jouw doelgroep mee in een verhaal, waardoor een totaal nieuwe ervaring met jouw merk mogelijk is! Door de speciaal ontwikkelde QR-code te scannen, wordt de interactieve ervaring met video en animatie gestart. Zo kunnen er bij een video quizvragen toegevoegd worden en kan een ruimte in 360° geïnspecteerd worden.

De QR-code kan je bij al je communicatiemiddelen gebruiken, zoals in een magazine, op een billboard of zelfs een popcornbakje! Mocht je hier inspiratie bij nodig hebben, dan denkt Yeps IMPACT graag met jou mee. Wij geven jouw organisatie alle nodige tools voor het implementeren van deze innovatieve technologieën.

Breng alles tot leven
Laat fysieke kaarten, brochures of zelfs hele banners tot leven komen door ze met je smartphone te scannen.
Maak je boodschap doeltreffend
IMPACT is dé oplossing voor het doeltreffend overbrengen van je boodschap of het creëren van meer betrokkenheid. Kies voor een totale interactieve ervaring waarbij beleving centraal staat.

Blijf gebruikers boeien
Houd je gebruikers scherp en laat ze vragen beantwoorden tijdens het bekijken van een video. Je kan ze zelfs een ruimte in 360 graden laten inspecteren!

IMPACT met jouw organisatie

Krijg jij allerlei creatieve ingevingen tijdens het lezen over Yeps IMPACT en wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag? Neem contact met ons op. Dan kijken we samen hoe we met jouw organisatie IMPACT maken!

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!