Wat is Yeps IMPACT?

Geavanceerde technologieën als augmented reality en virtual reality lijken wellicht nog niet toepasbaar voor jouw organisatie, maar Yeps IMPACT maakt het mogelijk! Yeps IMPACT geeft door het toevoegen van augmented reality, virtual reality en gamification een nieuwe dimensie aan het overbrengen van informatie naar jouw doelgroep.

Onboarding, inlichtingencampagnes, etc.
Ondersteunende informatie of eigen campagnes
En alles wat je kan bedenken!

Hoe werkt Yeps IMPACT?

Door de interactieve content wordt de doelgroep meegenomen in een verhaal, gebruikers ervaren daardoor een totaal nieuwe en positieve ervaring die ze associëren met jouw merk! Daarmee maak je impact! Yeps IMPACT geeft jouw organisatie handvatten voor het implementeren van deze innovatieve technologieën die voorzien van informatie.

Alles is interactief
Laat fysieke kaarten, brochures of zelfs hele banners tot leven komen door ze enkel met je telefoon te scannen.

Doeltreffende campagnes
Dé oplossing voor het doeltreffend overbrengen van een boodschap in een campagne of het creëren van meer betrokkenheid. Kies voor een totaal interactieve ervaring beleving centraal staat.

Blijf gebruikers boeien
Hou je gebruikers scherp door vragen te stellen tijdens een video of laat ze zelf een ruimte in 360 graden inspecteren.

Creëer je eigen impact!

Krijg jij allerlei creatieve ingevingen tijdens het lezen over Yeps IMPACT en wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag? Neem contact met ons op en we kijken samen hoe we met jouw organisatie impact maken.

IMPACT bij jou op de deurmat!

Vul het formulier in en ontvang een fysieke kaart op jouw adres.