Waarom een marketingplan laten schrijven door Yeps?

Het is lastig om zo’n marketing plan zelf te schrijven, omdat je waarschijnlijk al druk genoeg bent met andere werkzaamheden waardoor dit steeds naar voren wordt geschoven. Waarom zou je het dan niet gewoon laten doen door een team vol specialisten?

Er komt een heel proces kijken bij het maken van een marketingplan, daarom verdiepen wij ons eerst goed in de klant. Wat wil je nou precies bereiken met je marketingplan? We verdiepen ons hierin, brainstormen met zijn allen en stellen zo samen de best mogelijke marketingstrategie op. Wij streven ernaar altijd het onderste uit de kan te halen.

Het interessante aan Yeps is dat wij verschillende expertises in huis hebben binnen een klein team. Zo wordt bij ons iedereen betrokken bij een nieuw marketingplan, van sales tot online marketeer tot multimediaspecialist tot merkstrateeg tot contentspecialist. Iedere expert pitcht zijn ideeën over zijn specialisme en vervolgens brainstormen we met zijn allen, hierbij vult iedereen elkaar aan waar nodig. Dit zorgt voor de meest creatieve ideeën en voornamelijk dat we samen een compleet samenhangend marketingplan kunnen maken.

Ben jij benieuwd wat voor kansen wij zien voor jouw bedrijf? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.
Een goed gesprek en een lekker bakkie koffie zijn van meer waarde dan een paar centen.

Let's create brands.

Het nemen van de juiste stappen is lastig als je niet precies weet waar je moet beginnen. Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?

Laat ons contact opnemen.