• Consis: een nauwe en duurzame samenwerking

  Persoonlijke samenwerking

  Korte lijntjes en nauwe betrokkenheid.

  Marketingadvies

  Strategisch afgestemd op specifieke B2B-doelgroep.

  Websiteaanpassingen

  Contentontwikkeling en strategische aanpassingen voor doelgroep.

  Vrouw achter laptop maakt examen

  De uitdaging

  Consis Academie is opleider van Wft-modules in de financiële wereld, op mbo-, hbo of wo-niveau. Een aantal jaar geleden is Consis Academie met Yeps gaan samenwerken, omdat ze zich bij hun toenmalige marketingbureau al een tijd lang een ‘nummertje’ voelden. Vanaf het eerste moment van de overstap, hebben Yeps en Consis nauw samengewerkt en hielden korte lijntjes. Hierdoor leerde Yeps de organisatie goed kennen en konden de marketingadviezen goed afgestemd worden om de behoeften.

  Mockup Consis foto en beeldmerk
  Ik zou Yeps absoluut aanraden aan anderen. Yeps is deskundig en zeer servicegericht, daarom zijn zij voor Consis Academie een hele fijn partij om mee samen te werken.
  Janet Schakelaar
  Medewerker Binnendienst Consis Academie
  Vrouw achter laptop met boek

  Het resultaat

  Marketingadvies en websiteaanpassingen

  Yeps heeft nagedacht over het uitbreiden van de website door extra content te ontwikkelen. Deze content is afgestemd op de specifieke B2B doelgroep van Consis. Hiervoor heeft Yeps zich verdiept in de doelgroep en de concurrentie van Consis. Regelmatig is er overleg met Consis, waarbij Yeps nadenkt over welke kansen er nog op strategisch gebied liggen en worden er aanpassingen gedaan op de website. Hierbij is snel schakelen en laagdrempelig contact een werkwijze die beiden partijen fijn vinden!

  Klaar voor jouw eigen succesverhaal? Let’s talk.
  Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?
  Stuur ons een e-mail
  Meer weten Bobbie