Meer dan alleen “boerenlullenverstand”

Eureka is een examenbureau dat onderwijsinstellingen en bedrijfsopleiders faciliteert in het plannen en afnemen van examens. Eureka is opgericht in 2012 en heeft door de jaren heen flinke sprongen gemaakt, zoals de opening van haar eigen examenlocaties. Met, naar eigen zeggen, “een gezonde dosis boerenlullenverstand” kwam het bedrijf al een heel eind, maar voor een concrete strategische marketingaanpak schakelde zij de hulp van Yeps in. Voor Eureka stelden wij een concreet marketingcommunicatieplan op, waarbij we onderzoek hebben gedaan naar de merkidentiteit, doelgroep en concurrentie. Dit onderzoek was de basis voor een concrete strategie en actieplan voor 2020. In deze case laten we je zien hoe we een totaaloplossing voor Eureka hebben ingezet en uitgewerkt naar diverse marketingactiviteiten.

Online marketing

Design

Nieuw logo

Vanwege de snelle groei en ambities van Eureka heeft Yeps het logo ook onder handen genomen. De ster in het vernieuwde beeldmerk bestaat uit twee delen en symboliseert de samenwerking die Eureka aangaat met haar klanten. Als je goed kijkt zie je misschien wel de pijl van vooruitgang.

Nieuw
Oud
Corporate brochure

Voor de ondersteuning van het salesteam, een bondig en sterk verhaal dat uitlegt wie Eureka is en wat Eureka doet, ontwikkelde Yeps een corporate brochure. De merkwaarden en identiteit staan centraal in de brochure en doordat de diensten ook zijn opgenomen, krijgt de lezer een goede indruk van de organisatie.

Bekijk de brochure hier