• Huisstijl

  Let’s create een professionele huisstijl die indruk achterlaat

  Creëer een professionele huisstijl die staat voor wie je bent en wat je doet. Het is een onmisbaar onderdeel van de branding van jouw bedrijf. Jouw huisstijl is veel meer dan een logo of bedrijfsnaam; het is het gezicht van jouw merk. In een fractie van een seconde is de eerste indruk bepaald en in een oogopslag beslist een klant al of je zijn aandacht waard bent. Wij zorgen ervoor dat jouw unieke merkidentiteit visueel wordt vertaald naar een onderscheidende en persoonlijke huisstijl, een blijvende indruk achterlaat en opvalt tussen de concurrenten. Want een unieke en passende huisstijl is dé visuele vertaling van jouw merkidentiteit.

  Bobbie met brandbook staand

  Huisstijl moet herkenbaar zijn en professionaliteit uitstralen

  Met een herkenbare en opvallende huisstijl, vang je de aandacht en blijf je on-top-of-mind. Elke e-mail, elk visitekaartje of advertentie is een kans om die herkenning en professionele uitstraling te versterken. Met een vertrouwd uiterlijk die positieve gevoelens oproept, bouw je een emotionele band op met je klanten. Daarnaast ben je consistent en straal je met een strakke huisstijl vertrouwen, professionaliteit en autoriteit uit naar je klanten.

  Stefan Fabiaan en Sebastiaan in overleg aan tafel
  Verlang je naar een huisstijl dat zorgt voor impact?
  Wij ook! Kom erachter of jouw huisstijl effectief bijdraagt aan behalen van jouw doelen. Vraag nu de gratis huisstijl-check aan.

  Merken waar we voor werken

  Logo Vakmanschap Techniek
  logo top beveiliging
  Logo Eureka
  logo Celine Marelia
  logo Arnhem Studiestad
  logo De Batouwe
  logo OC de Pelikaan
  logo Cbt
  Logo Wij Techniek
  Logo HAN
  Bobbie in gesprek met klant aan tafel

  De resultaten van goede huisstijl

  Directe herkenbaarheid

  Een sterke huisstijl helpt om een merk onmiddellijk herkenbaar te maken, waardoor de zichtbaarheid en herkenbaarheid van het merk worden vergroot.

  Professionele uitstraling

  Een professionele en goed doordachte huisstijl bouwt vertrouwen op bij klanten, wat essentieel is voor het opbouwen van een klantrelatie.

  Versterkt vertrouwen

  Een huisstijl versterkt vertrouwen door consistente, professionele en herkenbare presentatie die kwaliteit communiceert, wat leidt tot een betrouwbare merkervaring.

  Onze werkwijze in vier duidelijke stappen

  1.

  Analyse

  De identiteit van jouw bedrijf moeten we goed leren kennen. Denk hierbij aan je kernwaarden, USP’s, de missie en visie, doelgroep en doelen.

  2.

  Concepting

  We creëren een nieuwe visuele stijl die past bij je merkstrategie. Dit omvat logo, kleurenpalet, typografie, en andere visuele elementen.

  3.

  Brandbook

  Van kleurgebruik tot typografie: we creëren een brandbook dat jouw merkidentiteit vastlegt, inclusief advies over hoe je de huisstijl consistent toepast op alle communicatiemiddelen.

  4.

  Draagvlak en communicatie

  We adviseren je over het creëren van draagvlak, zodat iedereen binnen de organisatie het nieuwe uiterlijk omarmt. Daarnaast geven we je handvaten over hoe je jouw nieuwe uiterlijk succesvol introduceert bij je doelgroep.

  Daarna is het aan jou! Wat doe jij met al jouw online succes?

  Durf jij te gaan voor een nieuw uiterlijk?

  Wij gaan voor je aan de slag met een persoonlijke aandacht, een vleugje humor en het vertrouwen dat je zoekt. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

  Fabiaan op trap zittend met koffie
  Laurens Gruwel
  Principal Consultant Qolor
  Laurens

  Ik heb de samenwerking met Yeps als erg prettig ervaren. De samenwerking was laagdrempeling en verliep vlot. Het voelde als zakendoen op een vriendschappelijke basis. Tot slot zou ik Yeps omschrijven als een gedreven, professionele club met jonge mensen die weten wat ze willen.

  Rob Stam
  Rolls Software
  Rolls

  Ik vind de reactiesnelheid heel erg goed, dingen worden goed en snel opgepakt. Het gaat allemaal erg vlot, de afbeeldingen voor de website die worden ontwikkeld passen goed bij onze huisstijl en zijn duidelijk. Daarover ben ik hartstikke positief.

  Succesverhalen die we graag met je delen

  Sub-branding
  Websitestructuur
  User experience
  8 nieuwe websites voor een verbeterde gebruikerservaring van verschillende doelgroepen.

  Cbt

  FD Gazellen Award
  400+ leads per jaar
  + 384% volgers op LinkedIn
  Strategische vernieuwing bij Cbt: nieuwe marketingstrategie, website en verhoogde online aanwezigheid benadrukken unieke waarde in maakindustrie.
  Doelgroepinzicht
  Merkidentiteit
  + 1013% volgers op LinkedIn
  Een strategische herpositionering, doelgerichte marketingstrategie, vernieuwde visuele identiteit en digitale aanwezigheid boosten Eureka's groei en merkbekendheid.
  Webdesign
  SEO-strategie
  Conversieoptimalisatie
  Technische en visuele website-updates, SEO en conversieverbeteringen hebben de vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van OC de Pelikaan verhoogd.
  Merkidentiteit
  Design en logo
  Twee websites
  Nieuwe merkidentiteit voor Qolor met focus op verbinding en vertrouwen, inclusief design update en twee doelgerichte websites.
  Meer weten? Let’s talk.
  Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?
  Stuur ons een e-mail
  Meer weten Bobbie