• Promotiemateriaal

  Let’s create opvallend promotiemateriaal waarmee je jouw klanten inpakt

  In een wereld waar online en offline marketing hand in hand gaan, blijft tastbaar promotiemateriaal een krachtige tool om je bedrijf te onderscheiden. Van een simpele flyer tot een corporate brochure, elke uiting bij aan het vergroten van je naamsbekendheid en het versterken van je merkimago. Elke impressie die het geeft, werkt mee aan het vergroten van naamsbekendheid. Laat zien dat je waarde hecht aan duurzaamheid, biodiversiteit of innovatie met zorgvuldig gekozen promotiematerialen. Jouw boodschap, onbewust maar onmiskenbaar.

  Sara schrijven formulier aan bureau

  Promotiemateriaal vergroot naamsbekendheid en versterkt merkimago

  Gezien worden en verbinding maken met je doelgroep is essentieel. Beurzen en evenementen bieden de perfecte gelegenheid om met een uniek, persoonlijk item een onvergetelijke indruk achter te laten. Dit laat zien wat je als bedrijf wilt uitstralen en kan aanleiding geven tot een goed gesprek. Maar promotiemateriaal gaat verder dan dat: zo kun je het inzetten als relatiegeschenk, een blijk van waardering naar je klanten, leveranciers en medewerkers. Zo bouw je klantloyaliteit op en uit je waardering naar je medewerkers, die daarmee ambassadeurs voor je merk worden. Een goed gekozen item wordt vaak lang onthouden en is een mooie kans om bij potentiële klanten een positieve indruk achter te laten.

  Sebastiaan en Isabel met brainstormkaarten
  Klaar met nietszeggende banners en standaard klantgeschenken?
  Wij ook! Ontdek hoe wij met maatwerk en creativiteit promotiemateriaal creëren dat echt opvalt.

  Merken waar we voor werken

  Logo Vakmanschap Techniek
  logo top beveiliging
  Logo Eureka
  logo Celine Marelia
  logo Arnhem Studiestad
  logo De Batouwe
  logo OC de Pelikaan
  logo Cbt
  Logo Wij Techniek
  Logo HAN
  Stefan toelichting brandbook aan tafel

  De resultaten van goed promotiemateriaal

  Merkbekendheid vergroten

  Promotiemateriaal helpt bij het vergroten van de zichtbaarheid van een merk door het logo, de slogan, of de merkkleuren op producten te plaatsen die mensen regelmatig gebruiken of zien.

  Langdurige blootstelling

  In tegenstelling tot traditionele advertenties die voorbijgaand zijn, biedt promotiemateriaal langdurige blootstelling. Items zoals pennen, notitieblokken, en mokken blijven vaak maanden of zelfs jaren in gebruik.

  Kostenefficiënte marketing

  In vergelijking met andere vormen van reclame biedt promotiemateriaal een betaalbare manier om een breed publiek te bereiken, vooral wanneer deze items in grote hoeveelheden worden gekocht.

  Onze werkwijze in vier duidelijke stappen

  1.

  Analyse

  We analyseren jouw bedrijf en je huidige promotiematerialen en identificeren kansen om je zichtbaarheid te vergroten.

  2.

  Doel en doelgroep

  We definiëren samen jouw kernpubliek en doelstellingen om je merk effectief te promoten.

  3.

  Ontwerp

  Binnen het budget selecteren we het type promotiemateriaal en ontwerpen we het promotiemateriaal die jouw merk op de juiste manier vertegenwoordigd.

  Daarna is het aan jou! Wat doe jij met al jouw online succes?

  Ben jij er klaar voor om jouw bedrijf echt te gaan promoten?

  Met persoonlijke aandacht, een dosis humor, en gegarandeerd vertrouwen staan we klaar om jouw merk te laten schitteren. Kom vandaag nog met ons in contact.

  Sebastiaan op trap uitnodigend
  Lisanne Smeenk
  Manager Examencentra Eureka Examens
  Eureka

  Marketing is meer dan zichtbaarheid en vindbaarheid. Yeps heeft Eureka door haar planmatige en praktische aanpak weten te ontwikkelen tot het merk dat we nu zijn. En op dat merk zijn we trots!

  Richard Huurman
  Commercieel Directeur Cbt
  Richard

  Yeps heeft voor ons een strategisch marketingplan ontwikkeld en op basis van een jaarplanning promoten zij onze nieuwe producten/diensten. Yeps is een flexibele partner in de uitvoer en houdt zicht op de lange termijn. Daarbij zijn ze schrikbarend grappig.

  Succesverhalen die we graag met je delen

  Sub-branding
  Websitestructuur
  User experience
  8 nieuwe websites voor een verbeterde gebruikerservaring van verschillende doelgroepen.

  Cbt

  FD Gazellen Award
  400+ leads per jaar
  + 384% volgers op LinkedIn
  Strategische vernieuwing bij Cbt: nieuwe marketingstrategie, website en verhoogde online aanwezigheid benadrukken unieke waarde in maakindustrie.
  Doelgroepinzicht
  Merkidentiteit
  + 1013% volgers op LinkedIn
  Een strategische herpositionering, doelgerichte marketingstrategie, vernieuwde visuele identiteit en digitale aanwezigheid boosten Eureka's groei en merkbekendheid.
  Webdesign
  SEO-strategie
  Conversieoptimalisatie
  Technische en visuele website-updates, SEO en conversieverbeteringen hebben de vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van OC de Pelikaan verhoogd.
  Merkidentiteit
  Design en logo
  Twee websites
  Nieuwe merkidentiteit voor Qolor met focus op verbinding en vertrouwen, inclusief design update en twee doelgerichte websites.
  Meer weten? Let’s talk.
  Vertel ons jouw ambitie en creëer samen met ons een strategie die jouw succesverhaal maakt. Durf jij de uitdaging aan?
  Stuur ons een e-mail
  Meer weten Bobbie