Waarom e-mailmarketing werkt voor jou

E-mailmarketing is een populair middel waarbij je (potentiële) klanten via een mail benaderd. Met het versturen van persoonlijke en gerichte e-mails bouw je duurzame relaties op met jouw (potentiële) klanten en stimuleer je gemakkelijk de verkoop van jouw product of dienst. Er is geen middel dat je makkelijker kunt testen, automatiseren en personaliseren dan e-mail. Na het verzenden van een mailing kun je namelijk precies zien wie de e-mail heeft ontvangen, hoe vaak deze is geopend en wie waarop geklikt heeft. Op basis van deze resultaten blijven we de mailingen optimaliseren, zodat jij de beste resultaten behaald!

Steven Dijkers

Steven Dijkers
Multimediaspecialist

Onze werkwijze, wat maakt ons uniek?

Wij werken met verschillende specialisten, wat maakt dat iedere specialist ontzettend goed is in zijn werk. We zorgen er altijd voor dat alles wat we doen in lijn ligt met de behoeften van jou bedrijf. Samen zetten we het beste product neer. Bekijk hieronder welke stappen onze multimediaspecialist doorloopt om jou te voorzien van relevante e-mailmarketing.

Inventarisatie

We beginnen altijd met een inventarisatiegesprek, we willen namelijk weten wat jouw doelen en ambities zijn. Wanneer deze doelen vastgesteld zijn kijken bepalen we de juiste strategie.

Mailinglijst optimaliseren

Je kan geen mailing versturen zonder een effectieve mailinglijst. Aan de hand van de gekozen strategie bekijken we wat er moet gebeuren om het aantal geïnteresseerde lezers te vergroten, zoals bestaande klanten benaderen, call to actions op je website plaatsen of social media inzetten.

E-mailcampagnes opstellen

Afhankelijk van het doel van de e-mail stellen we de campagne op. Dit kan een directe mail vanuit jouw persoonlijke werkmail of een gepersonaliseerde nieuwsbrief volledig in de huisstijl van jouw organisatie zijn. Daarbij houden we uiteraard rekening met de juiste tone of voice. Gepersonaliseerde nieuwsbrieven maken en versturen wij vanuit ActiveCampaign. Mocht je al werken met een ander programma zoals MailChimp dan is dit geen probleem!

Automatisering instellen

Het overhalen van de (potentiële klant) om jouw product en/of dienst af te nemen zit hem in de kleine dingen. Met een paar eenvoudige automatiseringen kan je gemakkelijk onder de aandacht blijven van jouw klant. We kijken of e-mailautomatisering werkt voor jouw bedrijf.

Hiermee zet je in op e-mailautomatisering, segmenteer je contacten en gebruik je eenvoudige workflows om de marketing te automatiseren waar niemand tijd voor heeft.

Analyseren en verbeteren

Analyseren, verbeteren, analyseren en nog eens verbeteren. Misschien klinkt het cliché, maar meten is echt weten! Iedere maand maken we een analyse van jouw e-mailcampagnes. Aan de hand van deze resultaten kunnen we de mailingen blijven optimaliseren, zodat dat we van jouw ambitie echt een succesverhaal maken!

Steven Dijkers

Let's hear it from them.

Stefan Jongenburger
Eureka Examens

Marketing is meer dan zichtbaarheid en vindbaarheid. Yeps heeft Eureka door haar planmatige en praktische aanpak weten te ontwikkelen tot het merk dat we nu zijn. En op dat merk zijn we trots!

Richard Huurman
Cbt

Yeps heeft voor ons een strategisch marketingplan ontwikkeld en op basis van een jaarplanning promoten zij onze nieuwe producten/diensten. Het afgelopen jaar heeft Yeps twee nieuwe websites voor ons ontwikkeld, de algemene website en één speciaal voor werkplekleren. Yeps is een flexibele partner in de uitvoer en houdt zicht op de lange termijn. Daarbij zijn ze schrikbarend grappig.

Robert Kraaijenzang
Prodeta

Yeps heeft goede SEO-vriendelijke websiteteksten geschreven en wist de gewenste tone-of-voice door te voeren, zodat de website echt onze identiteit weergeeft.

Laurens gruwel
Qolor

Ik heb de samenwerking met Yeps als erg prettig ervaren. De samenwerking was laagdrempelig en verliep vlot. Het voelde als zakendoen op een vriendschappelijke basis. Tot slot zou ik Yeps omschrijven als een gedreven, professionele club met jonge mensen die weten wat ze willen.

Janet Schakelaar
Consis Academie

Ik zou Yeps absoluut aanraden aan anderen. Yeps is deskundig en zeer servicegericht, daarom zijn zij voor Consis Academie een hele fijne partij om mee samen te werken.

Zij daagden ons al uit.