Let’s take a look.

Wij geloven dat voor goed werk een toegewijd team nodig is. Goed onderzoek leidt tot op maat gemaakte strategieën, effectieve ontwerpen en mooie resultaten. Benieuwd naar wat Yeps al gedaan heeft? Bekijk hieronder een greep uit onze opdrachten!

Eureka Examens

Marketingstrategie, online marketing, design en contentcreatie

Qolor

Doelgroeponderzoek, merkuiterlijk, brand identity book en websites

Cbt

Marketingstrategie, online marketing, design en contentcreatie

Let's hear it from them.

Stefan Jongenburger
Eureka Examens

Marketing is meer dan zichtbaarheid en vindbaarheid. Yeps heeft Eureka door haar planmatige en praktische aanpak weten te ontwikkelen tot het merk dat we nu zijn. En op dat merk zijn we trots!

Richard Huurman
Cbt

Yeps heeft voor ons een strategisch marketingplan ontwikkeld en op basis van een jaarplanning promoten zij onze nieuwe producten/diensten. Het afgelopen jaar heeft Yeps twee nieuwe websites voor ons ontwikkeld, de algemene website en één speciaal voor werkplekleren. Yeps is een flexibele partner in de uitvoer en houdt zicht op de lange termijn. Daarbij zijn ze schrikbarend grappig.

Robert Kraaijenzang
Prodeta

Yeps heeft goede SEO-vriendelijke websiteteksten geschreven en wist de gewenste tone-of-voice door te voeren, zodat de website echt onze identiteit weergeeft.

Laurens gruwel
Qolor

Ik heb de samenwerking met Yeps als erg prettig ervaren. De samenwerking was laagdrempelig en verliep vlot. Het voelde als zakendoen op een vriendschappelijke basis. Tot slot zou ik Yeps omschrijven als een gedreven, professionele club met jonge mensen die weten wat ze willen.

Zij daagden ons al uit.