Aanzetten tot actie

Een goed verhaal brengt effectief jouw boodschap over. Die boodschap is dan ook het uitgangspunt voor al onze contentopdrachten zoals SEO-vriendelijke teksten, fotografie, video en animatie. We gaan altijd doordacht en gericht te werk. Wij vertalen doelstellingen naar relevante content die jouw doelgroep aanzet tot actie. Ga voor een verpletterende indruk. Let’s create brands.

Wat houdt contentcreatie in?

Strategisch uitgedacht

Vertaling van jouw merk

Altijd de juiste tone-of-voice

Let’s create brands.

Laat ons contact opnemen.

Let's hear it from them.

Stefan Jongenburger, Eureka Examens

Marketing is meer dan zichtbaarheid en vindbaarheid. Yeps heeft Eureka door haar planmatige en praktische aanpak weten te ontwikkelen tot het merk dat we nu zijn. En op dat merk zijn we trots!"

Richard Huurman, Cbt

Yeps heeft voor ons een strategisch marketingplan ontwikkeld en op basis van een jaarplanning promoten zij onze nieuwe producten/diensten. Het afgelopen jaar heeft Yeps twee nieuwe websites voor ons ontwikkeld, de algemene website en één speciaal voor werkplekleren. Yeps is een flexibele partner in de uitvoer en houdt zicht op de lange termijn. Daarbij zijn ze schrikbarend grappig."

Laurens Gruwel, Qolor

Ik heb de samenwerking met Yeps als erg prettig ervaren. De samenwerking was laagdrempelig en verliep vlot. Het voelde als zakendoen op een vriendschappelijke basis. Tot slot zou ik Yeps omschrijven als een gedreven, professionele club met jonge mensen die weten wat ze willen.”

Robert Kraaijenzang, Prodeta

Yeps heeft goede SEO-vriendelijke websiteteksten geschreven en wist de gewenste tone-of-voice door te voeren, zodat de website echt onze identiteit weergeeft."

Zij daagden ons al uit.